HJK-TiPS la 30.3. klo 14.00 Telia 5G Areena

HJK-TiPS la 30.3. klo 14.00 Telia 5G Areena

 

TiPS Naiset kohtaa lauantaina 30.3. viime kauden Naisten Liigan kakkosen HJK:n. Ottelu pelataan Telia 5G Areenalla alkaen klo 14.00.

Kotijoukkue HJK aloitti liigakautensa vahvalla vieraspeliesityksellä kukistaen oululaisen ONS:in peräti lukemin 2-5. Viime viikonlopun kierroksen jälkeen HJK:n pelaajistossa on tapahtunut muutoksia, sillä joukkue julkisti viikolla tehneensä sopimuksen PK-35 Vantaan Ashley Rifnerin kanssa. Toisaalta HJK-toppari Eerika Hämäläinen siirtyi viikolla TiPS:iin.

TiPS aloitti kauden pelaamalla 1-1 kotitasapelin viime kauden pronssimitalistin Åland Unitedin kanssa. Peli oli TiPS:iltä kokonaisuutena vahva ja lupauksia herättävä.

– Mielenkiintoinen peli tulossa mestarisuosikkia vastaan. Viime kaudella kohtaamiset olivat melko tasaisia. Paljon maalintekovoimaa heiltä löytyy, kuten jo nähtiin ONS-pelissä. Myös heidän pelityyliinsä on tullut uusien pelaajien myötä muutoksia viime kaudesta, ennakoi tikkurilalaisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta huomista ottelua.

 

TiPS Naisten seuraava kotipeli TiPS-Honka pelataan su 14.4. 16.00 Tikkurilan tekonurmella.