TiPS yhteistyöhön Old Storyn kanssa

RAVINTOLA OLD STORY – 20 vuotias KLASSIKKO

Klassikon mainetta nauttiva Ravintola Old Story on suosittu, Vantaan Tikkurilassa sijaitseva urheiluravintola, joka monipuolisen urheilutarjonnan lisäksi tarjoaa myös livemusiikkia viikoittain ympäri vuoden.

Olutvalikoimamme on sopivan laaja eikä jätä suurempaakaan olutintoilijaa janoiseksi. Myös kattava viskivalikoimamme on saanut kiitosta. Biljardinharrastajille löytyy täysimittainen 9-jalan biljardipöytä.

Vantaan parhaaksi valittu terassimme on suuri ja aurinkoinen. Osittain katetulla ja lämmitetyllä terassillamme viihdytään talvisaikaankin.

Lisätietoa: https://www.oldstory.fi/#ravintola

BUSMO jatkaa TiPSin kumppanina

Busmo ja TiPS yhteistyösopimukseen. Kaikki TiPS pelimatkat Busmon busseilla. Tilausajot, hääajot, polttariajot ja muut kuljetukset Katso lisää www.busmo.fi tai kysy info@busmo.fi Toimisto: 0400 488 008 Tilausajo

YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!