Eerika Hämäläinen siirtyy HJK:sta TiPS:iin

Eerika Hämäläinen siirtyy HJK:sta TiPS:iin

Eerika HÄMÄLÄINEN (s.2000)

Puolustaja Eerika Hämäläinen siirtyy vahvistamaan TiPS Naisten liigajoukkuetta. Hämäläinen, HJK ja TiPS ovat päässeet sopimukseen siirron ehdoista.

 

– Eki on pallovarma, fyysinen ja hyvän pelikäsityksen omaava moderni toppari. Pelaaja on joukkueelle tuttu, sillä hän pelasi jo viime kaudella lainasopimuksella TiPS:issä. Toisin sanoen Eki tuli takaisin kotiin, toteaa päävalmentaja Petteri Kaijasilta Hämäläisen paluusta tikkurilalaisten vahvuuteen.

Hämäläinen on ollut vakiokasvo eri ikäluokkien tyttömaajoukkueissa. Hän on mukana myös TU19-maajoukkueen EM-jatkokarsintaturnaukseen Belgiassa osallistuvassa joukkueessa. Jatkokarsintaturnaus pelataan huhtikuun alussa.

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!