Avustus vähävaraisten lasten ja nuorten toimintamaksujen tukemiseen

Tikkurilan Palloseuralle on myönnetty avustus vähävaraisten lasten ja nuorten toimintamaksujen tukemiseen. Avustuksella haluamme antaa mahdollisimman monelle pelaajalle mahdollisuuden harrastaa ja tukea niitä, joilla on syystä tai toisesta madaltunut mahdollisuus ottaa osaa joukkuetoimintaan tai haasteita taloudellisesti. Pelaajan vanhempi tekee seuran hallitukselle vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen, mahdollisine liitteineen. Hallitus myöntää harkinnanvaraisesti kaikki avustuspäätökset.

Hakemukset emma.jarvinen@tips.fi

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.