TKP Print ja TiPS yhteistyöhön

Monipuolista digiosaamista

Tuotevalikoimaamme kuuluu kattavien painopalveluiden lisäksi tallennus-, suunnittelu-, kuljetus-, logistiikka- ja postituspalvelut.

Palveluitamme ovat käyttäneet mm. seuraavat yritykset:

Welho, Rautakirja, Suomalainen Kirjakauppa, ProAgria, Finfood, Tikkurila Oy, MariGroup, SGN Sportia, Finnkino, Nikon, Airam, Puukeskus ja Ramirent.

Digipainotuotteet

Ajanmukaiset laitteemme ja koulutettu henkilökuntamme mahdollistavat monipuoliset painopalvelumme. Materiaalienkin suhteen valittavanasi on useita paperivaihtoehtoja ja painotyöt onnistuvat myös monille muille pinnoille.

Kattavat jälkikäsittelymme tuovat lisää mahdollisuuksia. Kokeile seuraavalla kerralla vaikka pyöreää yritysesitettä, korkeamman huomioarvon saavuttaaksesi!

 

Esimerkkejä digipainotuotteistamme:

  • Väri- ja mustavalkotulosteet/kopiot
  • Esitteet, flyerit, yritysesitteet ym.
  • Julisteet, RollUpit ja valokaappikuvat
  • Teipit ja tarrat
  • Kirjekuoret, käyntikortit
  • ym. digipainotuotteet

Jos etsimääsi ei listalta löydy, älä epäröi ottaa yhteyttä ja tiedustella asiaa, me olemme täällä sinua varten!

Levytulostus ja muotoonleikkaus

Uudella HP Scitex FB500 -tulostimellamme voimme tulostaa jopa 64 mm paksulle ja 1,62 m leveälle materiaalille! Saat meiltä näyttäviä muotoonleikattuja ratkaisuja moniin tarpeisiin. Lähes mitä tahansa materiaalia voidaan tulostaa, muotoonleikata ja käyttää sisustus- tai markkinointimateriaalina.

Levytulosteet voidaan tehdä mm. kapa-, PVC-, akryyli-, Viscom-, alumiini- tai kennolevyille. Kysy meiltä, me autamme valitsemaan oikean materiaalin.

Tehtäisiinkö uusiksi vaikkapa asiakastilojenne pöytälevyt tai suunnitellaan liikkeen eteen näyttävä mainos?

Muotoonleikatut tarrat

Roland VP-300 tulostaa ja leikkaa neliväritarrat muotoonsa ja ne voidaan vielä laminoida kestämään kovaa kulutusta. Mainos-, lattia-, tuote- ja jopa autotarrat onnistuvat luotettavasti ja nopeasti.

Laajasta valikoimastamme löydät tarrat ajoneuvoihin, opasteisiin, mainontaan ja moneen muuhun kohteeseen. Leikkurillamme voimme leikata tarrat mihin muotoon ja tarkoitukseen tahansa.

Kysy myös teippauspalvelustamme!

Piirustuskopiointi, skannaus ja vektorointi

Tarjoamme rakentajille ja suunnittelijoille monipuolisen palvelukokonaisuuden, sisältäen kaiken rakennusprojekteissa tarvittavan kopiointi- ja tulostuspalvelun.

Noudamme tai vastaanotamme sähköpostina tarvittavan alkuperäisaineiston. Kopioimme tai tulostamme tarvittavat piirustussarjat viranomaisten määräykset täyttäviksi rakennuslupasarjoiksi sekä muuhun käyttöön taitettuna tai suorana.

Paperimuodossa olevat piirustukset skannaamme ja vektoroimme haluttaessa CAD-ohjelmiin soveltuvaan AutoCAD DWG -muotoon.Toimitamme valmiit tiedostot levykkeellä, CD-R/CD-RW-levyllä, tai sähköpostin liitetiedostona.

Teemme myös muovikopiot sekä mittakaavan muutokset. Toimitamme tai postitamme valmiit kopiosarjat haluttuihin osoitteisiin.

Nouto -ja jakelupalvelut

Noudamme haluttaessa kaiken tarvittavan alkuperäisaineiston sekä toimitamme valmiit kopiosarjat annettujen osoitteiden mukaisesti. Esimerkkinä työmaille menevät kopiosarjat sekä urakkatarjouskyselyt.

TKP Print toimittaa valmiit tuotteet koko Suomeen, postilla tai yhteistyökumppanimme luotettavalla jakelupalvelulla.

 

Lähde: https://www.tkp-print.fi/digipaino/

 

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​