Uudet lippupaketit myynnissä!

Jännitystä, hyvää seuraa ja vatsantäytettä – tästä et voi jäädä paitsi!

Tilaa kiva ja edullinen huomionosoitus asiakkaillenne, työntekijöillenne tai vaikka itsellesi. Voit tietysti palkita sykähdyttävillä urheiluhetkillä ja yhteisellä laatuajalla myös lähipiirisi – puolison, lapset, isovanhemmat, sukulaiset, kaverit, naapurit ja muut tutut. Kaikki joukolla kannustamaan Tikkurilan kotijoukkuetta ja nauttimaan myös vierailijoiden huippusuorituksista.

Lippupaketin lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn TiPS-edustusjoukkueiden Naistenliigan ja miesten kolmosen runko- ja loppusarjan kotiotteluihin sekä nauttimaan grillimakkaran ja virvokkeen ottelun lomassa.

Futis on parasta paikanpäällä – Tilaa liput tästä!

Kansallisen Liigan kotiavaus huomenna

Naisten kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu huomenna, kun vihreäpaidat kohtaavat kauden ensimmäisessä kotiottelussaan FC Hongan. Avausottelussaan maalittoman tasapelin Åland Unitedin kanssa pelannut TiPS lähtee avaamaan voittosarakettaan