Uudet lippupaketit myynnissä!

Jännitystä, hyvää seuraa ja vatsantäytettä – tästä et voi jäädä paitsi!

Tilaa kiva ja edullinen huomionosoitus asiakkaillenne, työntekijöillenne tai vaikka itsellesi. Voit tietysti palkita sykähdyttävillä urheiluhetkillä ja yhteisellä laatuajalla myös lähipiirisi – puolison, lapset, isovanhemmat, sukulaiset, kaverit, naapurit ja muut tutut. Kaikki joukolla kannustamaan Tikkurilan kotijoukkuetta ja nauttimaan myös vierailijoiden huippusuorituksista.

Lippupaketin lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn TiPS-edustusjoukkueiden Naistenliigan ja miesten kolmosen runko- ja loppusarjan kotiotteluihin sekä nauttimaan grillimakkaran ja virvokkeen ottelun lomassa.

Futis on parasta paikanpäällä – Tilaa liput tästä!

Kansallisen Liigan kotiavauksesta voitto!

TiPS:lle Kansallisen Liigan kotiavauksesta täysi pistepotti, väkevän ensimmäisen puoliskon jälkeen. Vahvasta avausjaksosta huolimatta, vierailija Honka loi hivenen enemmän maalipaikkoja kuin kotijoukkue ensimmäisen 20′ peliminuutin aikana.