Uudet lippupaketit myynnissä!

Jännitystä, hyvää seuraa ja vatsantäytettä – tästä et voi jäädä paitsi!

Tilaa kiva ja edullinen huomionosoitus asiakkaillenne, työntekijöillenne tai vaikka itsellesi. Voit tietysti palkita sykähdyttävillä urheiluhetkillä ja yhteisellä laatuajalla myös lähipiirisi – puolison, lapset, isovanhemmat, sukulaiset, kaverit, naapurit ja muut tutut. Kaikki joukolla kannustamaan Tikkurilan kotijoukkuetta ja nauttimaan myös vierailijoiden huippusuorituksista.

Lippupaketin lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn TiPS-edustusjoukkueiden Naistenliigan ja miesten kolmosen runko- ja loppusarjan kotiotteluihin sekä nauttimaan grillimakkaran ja virvokkeen ottelun lomassa.

Futis on parasta paikanpäällä – Tilaa liput tästä!

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.