Naisten Liiga käynnistyy nyt lauantaina 23.3.

Naisten Liiga käynnistyy la 23.3. Korson Peakfin Areenalla pelattavalla ottelulla TiPS-Åland United. Kyseessä on samalla koko kymmenen joukkueen Naisten liigan kauden avausottelu. Ensimmäisenä ottelupäivänä pelataan lisäksi pelit ONS-HJK ja KuPS-FC Honka. Kymmenen joukkueen liigan neljä muuta joukkuetta ovat TPS, JyPK, Ilves ja IK Myran. Ne aloittavat kautensa vasta myöhemmin.

TiPS lähtee kauteen haastamaan kaikkia vastaan asettuvia joukkueita. Joukkue on itse asettanut tavoitteensa korkealle. Tavoitteeseensa pääsemisessä joukkue tarvitsee apua, jollaista voi antaa fanaattinen kotiyleisö. Vahva kannustus kotikentällä on tasaisissa väännöissä todellakin nimensä veroisesti se ns. kahdestoista pelaaja.

TiPS seurana haluaa rakentaa alkavan kauden aikana entistä yhteisöllisempää seurahenkeä. Seuran kaikki juoniorit on kutsuttu katsomaan edustusjoukkueiden kotipelejä. Tytöt naisten kotiotteluihin ja pojat miesten. Osallistuminen on tärkeää, sen tarkoituksena on kannustaa, luoda yhteisöllisyyttä ja samalla luoda parempaa jalkapallokulttuuria Vantaalle.

 

Kaikissa naisten liigaotteluissa on menossa mukana joku seuran tyttöjuniori-ikäluokista. Ikäluokan joukkueiden pelaajat ovat mukana pallotyttöinä ja yhdessä vanhempiensa kanssa erilaisissa ottelutapahtuman järjestelytehtävissä. Ensimmäisen kierroksen pelissä on vuorossa TiPS T2008/2009.

Kauden toisessa kotiottelussa la 14.4. Tikkurilan tekonurmella järjestetään ottelun alla ja sen aikana TiPS tyttö- ja naisjalkapallon kauden avaustilaisuus, jossa on ohjelmaa moneen lähtöön. Mm. kaikki tyttöjuniori-ikäluokkien joukkueet pelaajineen esitellään yleisölle. Tapahtumasta lisätietoa lähiaikoina.

TiPS Naiset toivottaa kaikki vanhat ja uudet futiksen ystävät mukaan matkalle futiskesään 2019!

 

 

TiPS liigaottelut 2019

La 23.3. 13.00 TiPS–Åland United Peakfin Areena

Su 14.4. 16.00 TiPS-Honka Tikkurilan tekonurmi

La 4.5. 16.00 TiPS-Ilves Tikkurilan tekonurmi

La 11.5. 14.00 TiPS-ONS Tikkurilan tekonurmi

La 25.5. 16.00 TiPS-KuPS Tikkurilan tekonurmi

La 8.6. 16.00 TiPS-HJK Tikkurilan nurmi

La 13.7. 15.00 TiPS-IK Myran Tikkurilan nurmi

La 20.7. 16.00 TiPS-TPS Tikkurilan nurmi

La 17.8. 16.00 TiPS-JyPK Tikkurilan nurmi

 

Otteluliput 5 eur. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Peleissä buffet TiPS tyttöjuniori-ikäluokkien pitäminä.