PK-35 Vantaan Elli-Noora Kainulainen TiPS Liigajoukkueeseen

 

Elli-Noora Kainulainen tikkurilalaisten tuorein sopimuspelaaja

Elli-Noora KAINULAINEN (s.2000)

 

Elli-Noora Kainulainen on allekirjoittanut sopimuksen TiPS naisten kanssa. PK-35:n junioreista hän siirtyi PK-35 Vantaaseen, jonka riveissä pelasi Naisten liigaa kaudella 2018. Laiturina viihtyvä ”Kirppu” on ollut vakioedustaja ikäluokkansa tyttömaajoukkueissa.

– Kirppu on monipuolinen laitapelaaja, jolla on taitoa, nopeutta ja rohkeutta 1v1 ohituksiin. Hän hakeutuu laukaisupaikoille ja kykenee myös antamaan hyviä keskityksiä, mainitsee tikkurilalaisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta pelaajan vahvuuksista.

 

Muutamat harjoitukset uuden joukkueen mukana vetänyt Kainulainen lähtee luottavaisena kauteen.

– Joukkue on täynnä taitavia yksilöitä ja joukkuehenki on todella vahva. Uskon, että meillä on kaikki mahdollisuudet olla mukana mitalipeleissä. Vähempää emme tavoittelekaan. Pyrin omalta osaltani tukemaan ja auttamaan joukkuetta saavuttamaan nämä tavoitteet. Lähdemme luottavaisena tulevaan kauteen, kertoo Kainulainen kauden ensimmäisen ottelun alustunnelmissa.

 

TiPS liigajoukkueen sopimuspelaajat:

1 Riina Isokääntä

2 Emmi Siren

3 Joanna Tynnilä

4 Oona Siren

5 Ronja Isokääntä

6 Laura Kölhi

7 Linda Kaijasilta

8 Roosa Ariyo

9 Moona Talka

10 Jenna Topra

11 Aino Martikainen

12 Lotta Dufva

13 Melanie Azodo

14 Nora Lehto

15 Heljä Jokela

19 Stella Massa

16 Henriikka Mäkelä

18 Waranya Chaimuk

23 Elli-Noora Kainulainen

Soo Adekwagh