PK-35 Vantaan Henriikka Mäkelä TiPSin Liigajoukkueeseen

Henriikka Mäkelä jatkaa liigauraansa Tikkurilassa

 

Henriikka MÄKELÄ (s.1997)

 

Maalivahti Henriikka Mäkelä on liittynyt Tikkurilan Palloseuran maalivahtivahvuuteen.

 

Helmikuussa 22-vuotta täyttänyt Hemppa on aiemmin edustanut ensin kasvattajaseuraansa VJS:ää, josta hän siirtyi PK-35 Vantaan riveihin. Välillä pelaaja piipahti pelaamassa California University of Pacificissa, josta palasi takaisin PK-35 Vantaan joukkueeseen kauden 2018 loppupuoliskolle. Tällä talvikaudella hän ehti edustaa PK-35 Vantaata Suomen Cupin ottelussa HJK:ta vastaan. Naisten A-maajoukkueessa Mäkelä debytoi kesäkuussa 2017 Kiinaa vastaan.

 

– Hemppa on maalivahtina teknisesti vahva, ulottuva ja jalalla aktiivisesti peliin osallistuva torjuja. Hän myös ohjaa mielellään peliä ja on hyvä reaktiotorjunnoissa sekä keskityksissä, hehkuttaa päävalmentaja Petteri Kaijasilta joukkueen maalivahtikolmikon tuoreinta tulokasta.

 

– Odotan innolla alkavaa kautta. Treeneissä on ollut todella hyvä fiilis ja joukkue on täynnä taitavia ja motivoituneita pelaajia. Sekä omat että joukkueen odotukset ja tavoitteet ovat korkealla. Uskon, että me tullaan yllättämään sarjassa, kuvailee kauden odotuksiaan Henriikka Mäkelä.

 

TiPS:in naisten uutena maalivahtivalmentajana aloitti harjoituskauden alussa TiPS:in riveihin siirtynyt Miikka Häkkinen. Häkkinen on Kaijasillan tavoin tyytyväinen joukkueen uuteen maalivahtiin.

– Hemppa on hyvä lisä joukkueeseen tuomaan tervettä kilpailua maalivahtien välillä. Hyvä kokonaisvaltainen maalivahti, joka on lisäksi sopeutunut hyvin nuoreen joukkueeseen, toteaa maalivahtivalmentaja Häkkinen.