Heljä Jokela jatkaa TiPS naisissa alkavalla liigakaudella

Heljä Jokela jatkaa TiPS naisissa. Heljän kausi 2018 jäi kesken loukkaantumisen vuoksi, mutta nyt hän on palannut entistäkin vahvempana ja sisukkaampana mukaan joukkueeseen. Heljä on harjoitellut joukkueen mukana jonkin aikaa, ja liigakauden kynnyksellä pelikuntokin alkaa olla kohdillaan.

 

– Pitkän loukkaantumisen jälkeen olen valmis antamaan kaiken ja ylittämään itseni joukkueen eteen jokaisessa pelissä. Treeneissämme aistii että joukkueellamme on yhteinen tavoite jonka eteen jokainen tekee paljon työtä. Tavoitteemme ovat korkealla! Hyödyntämällä meidän yhteishenkeä, taitoa, sekä tukijoukkoja uskon että edessä on todella hieno kausi. Kauden jälkeen toivon näkeväni itsessäni kehitystä ja paljon uutta pelikokemusta, kuvailee Heljä Jokela odotuksiaan alkavalle kaudelle.

 

Päävalmentaja Petteri Kaijasilta on myös tyytyväinen monivuotisen TiPS-pelaajan paluusta mukaan harjoituksiin ja joukkueeseen.

– Heljä on fyysinen laitapelaaja ja taistelija, joka pelaa aina 110%:sti joukkueelle, puolustaa aggressiivisesti eteenpäin ja tekee fiksuja aloitteita hyökkäyspäässä, luettelee Kaijasilta pelaajan vahvuuksia.