Seuran ja edustusjoukkueiden tavoite

Kuka muistaa viime kaudelta Vantaan Derbyn TiPS – VJS? Paikalla oli 1243 silmäparia. Kuka muistaa TiPS Naisten liigan avausottelun?

Seuran ja edustusjoukkueiden tavoite ensi kaudelle.. rakentaa kotiotteluista viihdyttäviä tapahtumia. Tarkoittaa myös, että jatkossa kaikki junioreiden harjoitusvuorot perutaan pelipäiviltä (otteluiden ajalta), ja kaikki joukkueet valmentajan johdolla paikalle kannustamaan ja luomaan seurakulttuuria 💚💚💚💚 #yhdessä


Pelin aikana ei harjoitella, mutta treenata ja pelata voi pelipäivänä ennen ja jälkeen edustusottelun. Joukkueiden vuorot, jotka ovat täysin samaan aikaan kuin edustuksen peli, siirretään, joten joukkueelle ei synny lisäkustannuksia ja harjoitusmäärä pysyy samana. Jojoja ja vastuuvalmentajia on asiasta informoitu ☺️ Tarkoitus ei ole pakottaa, vaan mahdollistaa kaikille otteluun pääseminen.


Edustuksen pelit ovat junioreiden harjoituksia. Katsotaan, keskustellaan, opitaan.. Seura maksaa vakiovuoron tai pyrkii myymään sen eteenpäin, juniorijoukkue ei maksa ko. kentästä. Seura tarjoaa aina uutta korvaavaa vuoroa tilalle. Harjoittelumääriin ei vaikutusta.


Haluamme tapahtumien olevan viihdyttäviä, ja edustusjoukkueiden toimivan tavoitteena junioreillemme – ”Minäkin pelaan tässä joukkueessa” 💚💚💚💚


TiPS:n edustusjoukkueiden ottelutapahtumien vapaaehtoistehtävät

Kuten mainittua, kehitämme ottelutapahtumia viihdyttäviksi koko Tikkurilan ja lähiseudun tapahtumiksi, joihin tarvitsemme lisää tekijöitä, että kaikki unelmat ehditään toteuttamaan.

  • Turvallisuuspäällikkö ja järjestysmiehiä
  • Ensiapupäivystys otteluissa
  • Kuuluttaja: huolehtii ottelun aikana tapahtuvasta kuuluttamisesta, musiikista, äänimainoksista ja tulostaulusta
  • Tapahtuma-avustajia: Työtehtävät ovat yleisiä talkoohommia, kuten telttojen pystyttämistä, pöytien kantamista, mainoksien kiinnittäminen, lipunmyyntiä, myyntituotteiden noutaminen, myyntipiste ja palkintojen jako.

Haluatko tuoda ottelutapahtumiin jotain uutta? Pöytä on aina avoin ja ovet auki toteuttajille!

Tule mukaan toimintaan ja ota yhteyttä:

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
tapio.rostedt@tips.fi
045 144 7731