Seurojen toiminnassa vapaaehtoinen seuratyö on merkittävässä asemassa: seura ei pyörisi ilman vapaaehtoisten apua. Sinun panoksesi – pienempi tai suurempi teko – seurallemme on kultaakin kalliimpaa.

Viime kaudella saimme nähdä jo todellista me henkeä miesten Vantaan Derbyssä. Ottelutapahtumaan saatiin 1243 katsojaa ja tämä huomioitiin Vantaan liikuntagaalassa Vuoden Urheiluteko erityismaininnalla! Naisten liigan avauksen hieno tunnelma, sarjapaikan säilyttäminen nuorella joukkueella ja 4 omaa pelaajaa edustamassa maajoukkuetehtävissä – Käsissämme on puhdasta timanttia.

Kehitämme entisestään ottelutapahtumia. Haluamme tapahtumien olevan viihdyttäviä ja edustusjoukkueiden toimivan tavoitteena junioreillemme – ”Minäkin pelaan tässä joukkueessa”

Mitä seuratyö antaa tekijälleen?

Seuratyö antaa sinulle paljon. Tutustut uusiin ihmisiin ja löydät uusia ystäviä – verkostoitumista helpommillaan. Yhdessä tekeminen on sitä paitsi mukavaa ja palkitsevaa! Seuratyö ei ole hampaat irvessä puurtamista vaan iloista yhdessä oloa. Kukapa meistä ei kaipaisi yhteisöllisyyden tunnetta? Fiilistä siitä, että saa kuulua miellyttävään porukkaan. Lisäksi seuratyö urheiluseurassa palkitsee tekijäänsä. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kartuttaa omaa osaamista tavalla, joka on tulevaisuudessa entistä tärkeämpää. On mielekästä liikuttaa niin nuoria kuin vanhempia seuralaisia. Toisten auttaminen ja ilahduttaminen lisäävät myös omaa hyvinvointia. Eikä se CV:tä heikennä, päinvastoin kertoo tekijän aktiivisesta otteesta myös työelämän ulkopuolella. Seuratyössä jokaisen pienikin panos on arvokas

Seuratyön merkityksestä ja harrastus sekä vapaaehtoistyössä kertyvistä tiedoista ja taidoista voit lukea lisää #kovaaosaamista-blogisarjasta

Mitä vapaaehtoiset tekevät Tikkurilan Palloseurassa?

Joukkueiden toiminnan mahdollistavat valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat, rahastonhoitajat ja juniorien kuljetuksista huolehtivat. Teitä on jo lähes 200. Näiden vastuullisten roolien lisäksi seuramme merkittäviä toimintoja pyörittävät vapaaehtoiset, muutaman mainitakseni:

 • Seurajulkaisun työryhmä
 • Markkinointi- ja myyntiryhmä
 • Kuvaaja
 • Joukkueiden somettajat

Mitä sinä voisit tuoda yhteisöön?

Tikkurilan Palloseurassa on useita erilaisia mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä yhteisömme hyväksi. Laadukkaan seuratoiminnan mahdollistamisen kulmakivi on vapaaehtoiset toimihenkilöt, joiden avulla haluamme kehittää seuran toimintaa edelleen ja tähän työhön etsimme nyt lisää vapaaehtoisia. Kaikkea vapaa-aikaa ja omaa tekemistä ei tarvitse sitoa seuratoimintaan, jokaisen pienikin panos on yhteisölle erittäin arvokas!

TiPS:n edustusjoukkueiden ottelutapahtumien vapaaehtoistehtävät

Kuten mainittua, kehitämme ottelutapahtumia viihdyttäviksi koko Tikkurilan ja lähiseudun tapahtumiksi, joihin tarvitsemme lisää tekijöitä, että kaikki unelmat ehditään toteuttamaan.

 • Turvallisuuspäällikkö ja järjestysmiehiä
 • Ensiapupäivystys otteluissa
 • Kuuluttaja: huolehtii ottelun aikana tapahtuvasta kuuluttamisesta, musiikista, äänimainoksista ja tulostaulusta
 • Tapahtuma-avustajia: Työtehtävät ovat yleisiä talkoohommia, kuten telttojen pystyttämistä, pöytien kantamista, mainoksien kiinnittäminen, lipunmyyntiä, myyntituotteiden noutaminen, myyntipiste ja palkintojen jako.

Haluatko tuoda ottelutapahtumiin jotain uutta? Pöytä on aina avoin ja ovet auki toteuttajille!

Vapaaehtoisrooleja seuratyössä

Vapaaehtoisille on tarjolla oman ajankäytön ja halukkuuden mukaan niin isoja, kuin pieniä ruutuja hoidettavaksi. Jos koet, että haluat antaa panoksesi esimerkiksi seuraavissa asioissa:

 • Turnaustyöryhmä: olet mukana kehittämässä seuran turnausten järjestelyä ja ohjaamassa turnausten talkooväen toimintaa.
 • Ensiapupäivystys seuran tapahtumissa
 • Turvallisuuspäällikkö seuran tapahtumissa, osallistut tapahtumien suunnitteluun turvallisuusnäkökulmasta ja tarvittaessa johdat tapahtumien turvallisuushenkilöstöä
 • Markkinointi- ja myyntityö, seuran varainhankinnan kehittäminen ja edistäminen

Onko sinulla jotain omia ajatuksia mitä voisit tuoda seuran arkeen? Olet kenties huomannut jonkun asian puuttuvan kokonaan ja haluat olla mukana tekemässä asian kuntoon? Ilmianna itsesi tai ideasi!

Tule mukaan toimintaan ja ota yhteyttä:

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
tapio.rostedt@tips.fi
045 144 7731

 

Nähdään kentällä ja sen laidalla!
Robert Sjölund

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​