TiPS Naiset kohtaa sunnuntaina 17.2. Naisten Suomen Cupin puolivälierässä viime kauden Naisten liigan pronssimitalistin Åland Unitedin. Myyrmäen jalkapallohallissa pelattava ottelu alkaa klo 13.00.

 

– Todella mielenkiintoinen matsi on tulossa, sillä viime kauden keskinäiset kohtaamiset olivat lopulta melko tasaisia pelillisesti ja odotammekin samaa myös sunnuntain ottelulta. Åland on ollut kuitenkin aiemmissa keskinäisissä otteluissamme tuloksellisesti niskan päällä, joten lähdemme haastajan roolissa otteluun, aloittaa tikkurilalaisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta pohdinnan tulevasta Naisten Suomen Cupin ottelusta.

TiPS:in naisten joukkue on valmistautunut alkavaan kauteen hiljaisuudessa ja samalla vantaalaisen isosiskonsa PK-35 Vantaan aikaansaaman mediakohun suojissa. Joukkue on kuitenkin kaiken aikaa tehnyt määrätietoisesti töitä omaan kauteensa valmistautumisessa.

 

Tikkurilalaisten joukkue koostuu alkavalla liigakaudella Naisten liigassa 2018 ensimmäistä pääsarjakauttaan pelanneista pelaajista. Altavastaajana kauteen 2018 lähteneenä ja ennakkoon vahvasti ns. ”asiantuntija-arvioissa” aliarvostettuna TiPS osoitti lopulta kuuluvansa pääsarjaan. Alkavalla kaudella joukkueessa on mukana muutamia vahvistuksia, jonka myötä Tikkurilan vihreät haastajat odottavatkin perustellusti alkavalta kaudelta viimevuotista parempaa menestystä. Joukkueessa pelaa lukuisia nuorten maajoukkuepelaajia ja lisäksi nuoria pelaajia, jotka haastavat liiga- ja maajoukkuepelaajat mennen tullen. Joukkueen sisällä usko on kauden alkaessa suuri.

 

– Tips on valmistautunut tulevaan kauteen systemaattisesti, fyysinen harjoittelu on tarkkaan suunniteltua ja etenemme porras portaalta kohti tulevaa kautta. Joukkueessa on mukana uusia valmentajia sekä pari uutta pelaajaa, ja nämä tuovat sopivasti vaihtoehtoja ja uusia ulottuvuuksia pelimme kehittämiseksi viime vuodesta eteenpäin. Olemme tällä hetkellä hyvässä vaiheessa ja itseluottamus joukkueen sisällä on vahvaa. TiPS tulee olemaan vastustajille vaarallinen joukkue ensi kaudella, toteaa joukkueen päävalmentaja Petteri Kaijasilta cup-peliin valmistavien harjoitusten lomassa.

 

Sunnuntaina 17.2. Myyrmäessä kohtaa kaksi Naisten liigakauteen valmistautuvaa joukkuetta. Joukkueet lähtevät kauteen erilaisista lähtökohdista. Talven aikana vahvistunut Åland United kuuluu monen liigan ennakkosuosikkeihin, kun taas TiPS on laskettavissa liigan haastajiin.

 

– Uskon, että tästä tulee todella hieno futiskesä. TiPS osoitti jo viime kaudella kuuluvansa tähän sarjaan. Tälle kaudelle lähdettäessä tavoitteemme ovat tietenkin viimevuotista korkeammalla. Tällä hetkellä näyttää lisäksi vahvasti siltä, että TiPS on alkavalla kaudella ainoa vantaalainen jalkapallon liigaseura. Toivon, ja samalla uskonkin, että saamme tähän liigakauteen mukaan TiPS:in futisyhteisön ja laajemminkin suomalaisen naisjalkapallosta kiinnostuneen yleisön, pohtii kauden ja tärkeän cup-ottelun kynnyksellä joukkueenjohtaja Arto Martikainen.

 

– Åland on tällä kaudella varmasti yksi ennakkosuosikeista ja se on vahvistunut. Uskon, että ottelusta tulee värikäs ja tapahtumia riittää molemmissa kentän päissä, toteaa päävalmentaja Kaijasilta haastattelutuokion päätteeksi.

 

TiPS-Åland United Myyrmäessä su 17.2. klo 13.00

Ottelulippu 5 eur

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Viikon 24 kooste / 2024

Viikon 24 kooste Useimmilla joukkueilla on kevätkauden pelit taputeltu. Jotkut joukkueet pitävät treenitaukoa, toiset taas treenaavat täyttä häkää. Jalkapallon miesten EM-kisat alkoivat tällä viikolla? Kuka voittaa

Lue lisää »

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​