TiPS kohtasi lauantaina 2.2. Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen päätöskierroksella Tampereen Pirkkahallissa Ilveksen. Erinomaisissa halliolosuhteissa pelattu ottelu päättyi tamperelaisten 3-2 voittoon. TiPS sijoittui kuitenkin maalieronsa turvin lohkokakkoseksi, ja pääsi siten puolivälierävaiheeseen. Lohkon ykkössijan lunasti PK-35 Vantaa, jonka TiPS kukisti lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussaan tammikuun puolivälissä maalein 2-1.

Lauantainen ottelu oli kahden nuoren ja taitavan joukkueen kohtaaminen. Kummallekin joukkueelle peli oli kauden ensimmäinen, joka sisälsi kunnollisen panoksen. Cupin puolivälieräpaikkaa halusivat molemmat, joten vastustajalle ei annettu armoa.

TiPS:illä oli ensimmäisellä puoliajalla paikkoja moneenkin maaliin, mutta palloa ei saatu kuitenkaan upotettua Ilveksen maaliin. TiPS:in maali syntyi aivan jakson lopussa keskityspallosta, kun vapaana maalin edessä ollut Melanie Azodo sijoitti viileästi ohi maalivahdin.

Toisella puoliajalla maalipaikkoja oli molemmilla, ja pelin painopiste vaihteli. Kun Ilves siirtyi 2-1 johtoon Rosa-Tuulia Mikkolan maalilla, muuttui tilanne jännittäväksi jatkoonpääsyn kannalta. Ilveksen kolmas maali ja kahden maalin johtoon siirtyminen olisi vienyt tamperelaiset kiinni jatkopaikkaan, kun taas Moona Talkan tasoitus palautti tikkurilalaiset kiinni puolivälieräpaikkaan. Ilvekselle ei riittänyt jatkopaikkaan edes Roosa Tuomisen viimeisten minuuttien maali. Lohkon lopputuloksissa kaikilla kolmella joukkueella oli kolme pistettä. TiPS:in ja Ilveksen keskinäinen järjestys määräytyi maalieron turvin; Ilveksellä se oli -1, kun taas TiPS:Illä +-0.

Naisten Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin maanantaina 4.2. TiPS saa kotikenttäedun, ja vastaan tulee A-lohkon voittaja eli joko Åland United tai PK-35. Näiden joukkueiden keskinäinen peli pelataan su 10.2. Eckerö Hallissa Ahvenanmaalla.

Ottelun ajankohta varmistuu lähipäivinä.


Ilves – TiPS 3-2 (1-1)

29´ 1-0 Jade Bergius

43´ 1-1 Melanie Azodo

52´ 2-1 Rosa-Tuulia Mikkola

67´ 2-2 Moona Talka

90´ 3-2 Roosa Tuominen

 

TiPS:in avauskokoonpano:

1 Riina Isokääntä

2 Emmi Siren

4 Oona Siren

5 Ronja Isokäänä

6 Laura Kölhi

7 Linda Kaijasilta

9 Moona Talka

10 Jenna Topra

11 Aino Martikainen

13 Melanie Azodo (78´Chaimuk)

14 Nora Lehto

 

Vaihtopelaajat:

3 Joanna Tynnilä

18 Waranya Chaimuk

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​