TiPS Tytöt 2008 ikäluokka järjestää yhteistyössä Macronin kanssa pelitapahtuman, johon on kutsuttu kahteen sarjaan kansallisen tason kärkiseuroja haasteryhmineen.

Ottelut pelataan Peakfin Arenan (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa) hyvissä olosuhteissa ja päivän aikana on mahdollista hankkia pientä purtavaa paikalla olevasta buffetista.


 

 

PELIKENTÄN KOKO    60m x 40m
PELIAIKA  2 x 25min
PELIMUOTO  8v8 (1+7)
PALLO    4
PAITSIO    maalialue
VAIHDOT    vapaat

Hallin päädyissä on lämmittelytilaa joukkueille käytössä ennen omia pelejään. Ennen ensimmäisiä otteluita klo 10 ja 14 lämmittelyalue on käytössä 30min ennen alkamisajankohtaa.

Hallin lämpötila tammikuussa +5-8, mutta ulkolämpötilan mukaan vaihteleva kosteus yleensä tekee hallissa kylmän tunteen, joten vaatekerrasto kannattaa olla räätälöitävä.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​