TiPS Tytöt 2008 ikäluokka järjestää yhteistyössä Macronin kanssa pelitapahtuman, johon on kutsuttu kahteen sarjaan kansallisen tason kärkiseuroja haasteryhmineen.

Ottelut pelataan Peakfin Arenan (Urpiaisentie 11, 01450 Vantaa) hyvissä olosuhteissa ja päivän aikana on mahdollista hankkia pientä purtavaa paikalla olevasta buffetista.


 

 

PELIKENTÄN KOKO    60m x 40m
PELIAIKA  2 x 25min
PELIMUOTO  8v8 (1+7)
PALLO    4
PAITSIO    maalialue
VAIHDOT    vapaat

Hallin päädyissä on lämmittelytilaa joukkueille käytössä ennen omia pelejään. Ennen ensimmäisiä otteluita klo 10 ja 14 lämmittelyalue on käytössä 30min ennen alkamisajankohtaa.

Hallin lämpötila tammikuussa +5-8, mutta ulkolämpötilan mukaan vaihteleva kosteus yleensä tekee hallissa kylmän tunteen, joten vaatekerrasto kannattaa olla räätälöitävä.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​