Koulujen maksuttomat futisesittelyt 2019

Tikkurilan Palloseura järjestää kouluilla jalkapallon tutustumiskäyntejä 2019 keväällä.

Tarkoituksena on tarjota jalkapallon tutustumiskäyntejä Suur-Tikkurilan ja Hakunilan alueen kouluissa. Ohjaajamme tulevat mielellään koululle liikuttamaan lapsia. Kohderyhmä kiertueella on 1.-2. luokkalaiset. Kevään aikana on tarkoitus vierailla useaan otteeseen myös samoissa kouluissa, joten voit varata esittelyt useammalle päivälle. Aloitamme kiertueen helmikuussa ja jatkamme toimintaa aina toukokuun loppuun saakka.

Tavoitteenamme on  saada lapsille lisää liikuntaa, innostaa heitä liikuntaan ja palloiluun. Toimintaa voidaan järjestää sekä sisällä (talviaikana omassa salissanne) että keväällä ulkona. Teillä on myös mahdollisuus varata koulun käyttöön Tikkurilan urheilupuiston tekonurmikentän tai kuplahallin, jonne tulemme mielellämme vetämään futis -esittelyt.

Varattavissa olevat TiPS futis -esittelyt 11.2. – 30.5.2019:

Ohjaajamme innostavat lapsia liikkumaan ja futisseikkailuun jalkapallon maailmaan. Rakennamme koulukohtaisen ohjelman temppufutisratoineen ja palloleikkeineen. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet. Ohjaajamme ohjaavat toiminnan.

Ilmoittautuminen, varaukset ja lisätiedot:

kim.kuusisto@tips.fi

Toiminta on täysin maksutonta. Haemme Vantaan kaupungilta avustusta ohjaajakuluihin.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle. www.tikkurilanpalloseura.fi