2012 ja 2013 syntyneet pojat aloittavat pelaamaan jalkapalloa

Tervetuloa mukaan 2012-syntyneiden poikien joukkuetoimintaan!

Harjoitukset:
Ma klo 18-19:00, Tikkurilan Urheilupuisto kuplahalli, paikalle 10 min. ennen!
To klo 18-19:00, Tikkurilan Urheilupuisto kuplahalli, paikalle 10 min. ennen!
Su klo 14-15:00, Tikkurilan Urheilupuisto, Kenttä iso tekonurmi, paikalle 10 min. ennen!

Harjoittelusta vastaa aloittavien ikäluokkien valmentaja Juha Kiviharju, ja käytännön valmennus toteutetaan yhdessä joukkueen valmentajien kanssa. Uusi futari tarvitsee mukaan oman pallon (koko 3) ja juomapullon sekä liikuntaan sopivat vaatteet!

Lisätiedot:
Valmennuspäällikkö U5-U8
Juha Kiviharju
juha.kiviharju(a)tips.fi

Tervetuloa mukaan 2013-syntyneiden poikien joukkuetoimintaan!

Harjoitukset:
Ma klo 17-18:00, Tikkurilan Urheilupuisto kuplahalli, paikalle 10 min. ennen!
Ti klo 17-18:00, Tikkurilan Urheilupuisto kuplahalli, paikalle 10 min. ennen!
To klo 17-18:00, Tikkurilan Urheilupuisto, kuplahalli, paikalle 10 min. ennen!

Lisätiedot:
Valmennuspäällikkö U5-U8
Juha Kiviharju
juha.kiviharju(a)tips.fi

TiPS U5-U8 toiminta 2021

Tikkurilan Palloseura panostaa entisestään alkupään junioritoimintaan. Toiminnan muutoksilla pyrimme tavoittamaan entistä vahvemman pohjan ja luomaan kaikille mahdollisuuden löytää sisäinen futaaja, turvallisessa ympäristössä, omalla tasollaan aina