TiPS avasi kautensa Cup-voitolla PK-35 Vantaasta

TiPS – PK-35 Vantaa 2-1 (2-0)

7´ 1-0 Jenna Topra

22´ 2-0 Moona Talka

90+1´ 2-1 Gentjana Rochi

TiPS ja PK-35 Vantaa kohtasivat lauantaina Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen pelissä Korson Peakfin Areenalla.

Korsossa pelattu ottelu oli kaksijakoinen. Tikkurilalaiset olivat selvästi valmiimpia otteluun, ja ensimmäinen nelivitonen menikin TiPS:in hallinnassa. Aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti pelannut TiPS pääsi muutaman kerran maalipaikoille, kun taas vieraat pysähtyivät viimeistään boksin tuntumassa puolustuslinjaan Laura Kölhi, ensimmäisen ottelunsa vihreäpaidoissa pelannut Stella Massa, Emmi Siren ja Aino Martikainen.

Pelinrakentelussa ja juonikkuudessa kotijoukkueen Oona Siren, Ronja Isokääntä, Nora Lehto ja Linda Kaijasilta olivat vieraitaan vahvempia. TiPS onnistui maalinteossa kahdesti. Ensin pelin 7. minuutilla Jenna Topra ja seuraavaksi 22. minuutilla Moona Talka. Kolmaskin maali oli erittäin lähellä, sillä Lehto pamautti komean kaukolaukauksensa ylärimaan, eikä rimasta alaspäin pudonnut pallo ollut kaukana maalista. Tauolle mentiin TiPS-johdossa 2-0.

Toisella puoliskolla vierasjoukkue paransi peliään selvästi, prässäsi kovemmin, tuli tilanteisiin aiempaa kovempaa ja siten osoitti haluavansa voittoa. TiPS puolusti kuitenkin edelleen vahvasti, viimeisenä lukkona maalivahti Riina Isokääntä. Vierasjoukkue ei lopulta kyennyt luomaan kovinkaan montaa todella vaarallista tilannetta TiPS:in maalille. PK-35 Vantaa onnistui kaventamaan lisäajalla Gentjana Rocchin maalilla, mutta lähes välittömästi maalin jälkeen tullutpäätösvihellys aloitti hillityn TiPS-leirin juhlinnan.

– Ensimmäinen cup-peli oli aika odotusten mukainen. Peli on vielä molemmilla joukkueilla rakennusvaiheessa. Ensimmäinen puoliaika edettiin meidän komennossa ja 2-0 tulos oli tapahtumiin nähden ihan osuva.Saatiin sahattua vastustajan linjat auki nopealla syöttöpelillä ja luotiin murtautumispaikkoja. Toisella jaksolla vastustaja otti odotetusti pallonhallintaa itselleen ja vetäydyimme välillä turhankin alas. Pallonhallinta pysyi pääosin muodon ulkopuolella, mutta muutama vaarallinen paikka syntyi toisella puoliajalla vastustajan painostuksen tuloksena, totesi TiPS:in valmentaja Petteri Kaijasilta.

Naisten Suomen Cupin lohkossa B pelaa TiPS:in ja PK-35 Vantaan lisäksi Tampereen Ilves. Yksinkertaisen sarjan kaksi parasta joukkuetta etenee puolivälieriin. Seuraavaksi PK-35 Vantaa kohtaa Ilveksen Korsossa la 26.1. ja Ilves TiPS:in Tampereella 2.2.

– Voitto vuoden ekasta pelistä oli tietenkin mieleinen ja siitä jatkamme nyt valmistautumista kauteen, summasi Kaijasilta illan päätteeksi.

TiPS:in avauskokoonpano:

1 Riina Isokääntä

2 Emmi Siren

4 Oona Siren

5 Ronja Isokäänä

6 Laura Kölhi

7 Linda Kaijasilta (73´Chaimuk)

9 Moona Talka

10 Jenna Topra

11 Aino Martikainen

14 Nora Lehto

16 Stella Massa

Vaihtopelaajat:

3 Joanna Tynnilä

13 Lotta Dufva

18 Waranya Chaimuk

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​