TiPS ja PK-35 Vantaa kohtaavat Naisten Suomen Cupissa

Tikkurilan Palloseuran naisten liigajoukkue aloittaa vuoden 2019 pelinsä Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen ottelulla hallitsevaa Suomen mestaria PK-35 Vantaata vastaan.

Uusitussa Naisten Suomen Cupissa pelataan tammi-helmikuussa lohkovaihe, jossa TiPS:in ja PK-35 Vantaan lisäksi lohkossa kolmantena pelaa Tampereen Ilves. Yksinkertaisen sarjan kaksi parasta joukkuetta etenee puolivälieriin.

Ottelu pelataan la 19.1 Korsossa Peakfin Areenalla alkaen klo 20.00. Otteluun on vapaa pääsy.

TiPS U5-U8 toiminta 2021

Tikkurilan Palloseura panostaa entisestään alkupään junioritoimintaan. Toiminnan muutoksilla pyrimme tavoittamaan entistä vahvemman pohjan ja luomaan kaikille mahdollisuuden löytää sisäinen futaaja, turvallisessa ympäristössä, omalla tasollaan aina