Harjoitusaikataulut

Seurojen vetämät Urhea-harjoitukset alkavat viikolla 3 eli tiistaina 15.1. ja keskiviikkona 16.1. Harjoitukset pidetään viikolle 20 saakka, ei kuitenkaan viikolla 8. Harjoitukset järjestetään tiistaisin n. 7:30-8:30 ja keskiviikkoisin n. klo 15:00-16:30. Harjoitukset eivät ole kouluaikaa. Liikunnanopettajan vetämä Urhea-valinnaiskurssi on merkitty omaan lukujärjestykseen.

Nuoren ja ilmoittautumisen tehneen huoltajan kannattaa ladata Suomisport-sovellus omaan puhelimeensa, niin harjoitustapahtumien tietojen tarkistus sujuu helposti. Tarkastaminen onnistuu myös kirjautumalla palveluun selaimella www.suomisport.fi Palvelussa pyritään pitämään aina päivitetty tieto harjoituksen ajasta ja paikasta. Sieltä löytyy myös vastuuvalmentajan yhteystiedot.

Ilmoittautuminen, ryhmän vaihto, ilmoittautumisen peruuttaminen

Jos haluat lopettaa jossakin tietyssä harjoituksessa käymisen, muista peruuttaa osallistumisesti kyseiseen harjoitustapahtumaan Suomisportissa. Samoin, jos haluat vaihtaa harjoitusryhmää, muista perua nykyiseen ryhmään osallistuminen ja ilmoittautua uuteen. Ohjeet harjoitustapahtuman osallistumisen peruuttamiseen.

Asiantuntijaluennot vanhemmille

Vanhemmille, opettajille ja valmentajille järjestetään ilmainen asiantuntijaluento 24.1. teemalla Psyykkinen valmennus, jatko-opinnot ja elämänhallinta, urheilupsykologi Paula Thesleff, paikka Tikkurilan lukion auditorio Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/asiantuntijaluennot-2018-2019/

Kaikki perustiedot toiminnasta löytyvät pääkaupunkiseudun urheiluakatemian sivuilta: http://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/vantaan-ylakoulut/


  • KUUDESLUOKKALAISTEN HAKU TOIMINTAAN KÄYNNISTYY. Hakuaika on 7.2.-28.2.2019. Kaikille 6. luokan oppilaille lähetään tiedote asiasta tammikuussa Wilman kautta. Vanhempainilta järjestetään 7.2.2019 klo 18-20 Hiekkaharjun koulun auditoriossa. Lisätietoja: http://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/vantaan-ylakoulut/

Lisätietoa:

Kim Kuusisto

Puh. 0405509851

kim.kuusisto@tips.fi

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​