TiPS, Valtti ja PPJ tyttöjen B-ikäluokan yhteistyöhön

Tikkurilan Palloseura, Puotinkylän Valtti ja Pallo-Pojat Juniorit ovat sopineet tyttöjen B-ikäluokan yhteistyöstä.

Sopimus koskee vuoden 2019 kaikkia B-tyttöjen sarjapaikkoja (TBSM-karsinta, 2xYkkönen sekä Kolmonen). Yhteistyö mahdollistaa pelaajille oman tason mukaista haasteellista toimintaa riippumatta seuran sarjapaikasta. Yhteistyön tavoite on lyhyellä tähtäimellä menestyä tulevissa sarjoissa ja pitkällä tähtäimellä tarjota seurojen tyttöpelaajille innostavaa polkua jokaisen pelaajan omalle huipulle aina Naisten liigaan asti. Seurakolmikon noin 3500 pelipassipelaajaa luo hyvän alustan, jolle rakentaa pääkaupukiseudun parasta jalkapalloa.

Lisätietoa:

Valmennuspäällikkö Pasi Pihamaa pasi.pihamaa(a)tips.fi 0409010471

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon