Maksuttomat futisesittelyt päiväkotiryhmille 2019

Tikkurilan Palloseura järjestää Päiväkotien jalkapallon tutustumiskäyntejä 2019 keväällä.

Tarkoituksena on tarjota jalkapallon tutustumiskäyntejä Suur-Tikkurilan ja Hakunilan alueen päiväkodeissa. Ohjaajamme tulevat mielellään päiväkodille liikuttamaan lapsia. Kohderyhmä kiertueella on 4-6 -vuotiaat lapset. Kevään aikana on tarkoitus vierailla useaan otteeseen myös samoissa päiväkodeissa, joten voit varata esittelyt useammalle päivälle. Aloitamme kiertueen helmikuussa ja jatkamme toimintaa aina toukokuun loppuun saakka.

 

Tavoitteenamme on  saada lapsille lisää liikuntaa, innostaa heitä liikkumaan ja palloiluun.

 

Toimintaa voidaan järjestää sekä sisällä (talviaikana päiväkodin salissa) että keväällä ulkona. Päiväkodilla on myös mahdollisuus varata päiväkodin käyttöön Tikkurilan urheilupuiston tekonurmikentän tai kuplahallin, jonne tulemme mielellämme vetämään futis -esittelyt.

 

Ohjaajamme innostavat lapsia liikkumaan ja futisseikkailuun jalkapallon maailmaan. Rakennamme päiväkotikohtaisen ohjelman temppufutisratoineen ja palloleikkeineen. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet. Ohjaajamme ohjaavat toiminnan.

Ilmoittautuminen, varaukset ja lisätiedot: kim.kuusisto@tips.fi


Toiminta on täysin maksutonta päiväkodeille. Haemme Vantaan kaupungilta avustusta ohjaajakuluihin.


Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle. www.tikkurilanpalloseura.fi