Roni ”Sulo” Tourunen sopimukseen

Roni  ”Sulo” Tourunen on tehnyt sopimuksen TiPS Miesten edustusjoukkueen kanssa. Näin 2002 -syntynyt erittäin lahjakas nuori maalivahti pelaa ensikaudellakin Tikkurilassa. Sulo on TiPS:n omia kasvatteja, ja pelannut aina TiPS:ssä. Sulo harjoitteli viime kaudella jo paljon edustuksen kanssa, sekä pelasi muutaman pelinkin. Tulevalla kaudella Sulo on myös tulevan M2 ja A poikien apuna tarvittaessa.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –