Roni ”Sulo” Tourunen sopimukseen

Roni  ”Sulo” Tourunen on tehnyt sopimuksen TiPS Miesten edustusjoukkueen kanssa. Näin 2002 -syntynyt erittäin lahjakas nuori maalivahti pelaa ensikaudellakin Tikkurilassa. Sulo on TiPS:n omia kasvatteja, ja pelannut aina TiPS:ssä. Sulo harjoitteli viime kaudella jo paljon edustuksen kanssa, sekä pelasi muutaman pelinkin. Tulevalla kaudella Sulo on myös tulevan M2 ja A poikien apuna tarvittaessa.

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.