Teemu Pyhämäki jatkaa Tikkurilassa

Viime kauden kapteenistoon kuulunut Teemu Pyhämäki jatkaa tulevallakin kaudella vihreissä! Taitava pelaaja hallitsi useassa pelissä keskikenttää viime kaudella. Hienoa nähdä tämä todellinen joukkuepelaaja tulevallakin kaudella pyörittämässä peliä ja ratkaisemassa tärkeät pisteet Tikkurilaan!

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –