Teemu Pyhämäki jatkaa Tikkurilassa

Viime kauden kapteenistoon kuulunut Teemu Pyhämäki jatkaa tulevallakin kaudella vihreissä! Taitava pelaaja hallitsi useassa pelissä keskikenttää viime kaudella. Hienoa nähdä tämä todellinen joukkuepelaaja tulevallakin kaudella pyörittämässä peliä ja ratkaisemassa tärkeät pisteet Tikkurilaan!

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.