Dufva jatkaa Tikkurilassa kaudella 2019

Maalivahti Lotta Dufva (s. 1999) jatkaa tikkurilalaisten riveissä liigakaudella 2019. Lotta on edustanut Tikkurilan Palloseuraa koko peliuransa ajan.

– Lode on hyvin peliä avaava ja peliin osallistuva molempijalkainen maalivahti. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja erinomaiset reaktiotorjunnat sekä kova työmoraali, luonnehtii päävalmentaja Petteri Kaijasilta maalivahdin vahvuuksista.

– Odotan innolla uutta kautta. Pystymme varmasti alusta asti pelaamaan paremmin kuin viime kaudella. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet päästä yläloppusarjaan, toteaa Dufva.

TiPS:illä on nyt 15 sopimuspelaajaa. Joukkue pitää nyt lyhyen joululoman ja palaa heti vuodenvaihteen jälkeen takaisin kovaan työntekoon valmistautuakseen tammi- ja helmikuussa pelattaviin Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen otteluihin.

TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Soo Adekwagh

Melanie Azodo