Dufva jatkaa Tikkurilassa kaudella 2019

Maalivahti Lotta Dufva (s. 1999) jatkaa tikkurilalaisten riveissä liigakaudella 2019. Lotta on edustanut Tikkurilan Palloseuraa koko peliuransa ajan.

 

– Lode on hyvin peliä avaava ja peliin osallistuva molempijalkainen maalivahti. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja erinomaiset reaktiotorjunnat sekä kova työmoraali, luonnehtii päävalmentaja Petteri Kaijasilta maalivahdin vahvuuksista.

 

– Odotan innolla uutta kautta. Pystymme varmasti alusta asti pelaamaan paremmin kuin viime kaudella. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet päästä yläloppusarjaan, toteaa Dufva.

 

TiPS:illä on nyt 15 sopimuspelaajaa. Joukkue pitää nyt lyhyen joululoman ja palaa heti vuodenvaihteen jälkeen takaisin kovaan työntekoon valmistautuakseen tammi- ja helmikuussa pelattaviin Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen otteluihin.

 


TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Soo Adekwagh

Melanie Azodo

Waranya Chaimuk

Lotta Dufva

Riina Isokääntä

Ronja Isokääntä

Linda Kaijasilta

Laura Kölhi

Nora Lehto

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Moona Talka

Jenna Topra

Joanna Tynnilä

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!