Moona Talka sopimukseen TiPS:in kanssa

Hyökkääjä Moona Talka (s. 1999) on solminut sopimuksen TiPS:in liigajoukkueen kanssa. Talka pelasi päättyneellä kaudella Naisten Ykköstä PK-35:n riveissä. Aiemmin hän on edustanut HJK:ta sekä B-tytöissä että liigajoukkueessa. Eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa viihtynyt vahvana maalintekijänä tunnettu Talka on viimeistellyt maaleja sekä Liigassa että Ykkösessä.

 

– Moona on nopea, oikea-aikainen ja fyysinen maalintekijä, joka luo pelirohkeudellaan maalipaikkoja myös muille. Moona myös viimeistelee maltilla paikoista itse, iloitsee TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta uuden pelaajan liittymistä joukkueeseen.

 

– Meillä on nuori joukkue, joka on todella motivoitunut ja valmis tekemään kovaa työtä. Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta, sillä saatamme yllättää, toteaa puolestaan Moona Talka itse.

 

Tervetuloa mukaan joukkueeseen Moona!


 

TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Soo Adekwagh

Melanie Azodo

Waranya Chaimuk

Riina Isokääntä

Ronja Isokääntä

Linda Kaijasilta

Laura Kölhi

Nora Lehto

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Moona Talka

Jenna Topra

Joanna Tynnilä