Moona Talka sopimukseen TiPS:in kanssa

Hyökkääjä Moona Talka (s. 1999) on solminut sopimuksen TiPS:in liigajoukkueen kanssa. Talka pelasi päättyneellä kaudella Naisten Ykköstä PK-35:n riveissä. Aiemmin hän on edustanut HJK:ta sekä B-tytöissä että liigajoukkueessa. Eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa viihtynyt vahvana maalintekijänä tunnettu Talka on viimeistellyt maaleja sekä Liigassa että Ykkösessä.

– Moona on nopea, oikea-aikainen ja fyysinen maalintekijä, joka luo pelirohkeudellaan maalipaikkoja myös muille. Moona myös viimeistelee maltilla paikoista itse, iloitsee TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta uuden pelaajan liittymistä joukkueeseen.

– Meillä on nuori joukkue, joka on todella motivoitunut ja valmis tekemään kovaa työtä. Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta, sillä saatamme yllättää, toteaa puolestaan Moona Talka itse.

Tervetuloa mukaan joukkueeseen Moona!

TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Soo Adekwagh

Melanie Azodo

Waranya Chaimuk

Riina Isokääntä

Ronja Isokääntä

Linda Kaijasilta

Laura Kölhi

Nora Lehto

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Moona Talka

Jenna Topra

Joanna Tynnilä

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.