Naisten liigassa kaudella 2018 kahdeksanneksi sijoittunut TiPS on aloittanut valmistautumisen liigakauteen 2019. Pelaajarungon muodostaa kaudella 2018 liigapaikan säilyttänyt nuori pääosin 1999-2001 syntyneistä pelaajista koostuva lupaava, kehittyvä ja nälkäinen joukkue. Tähän tuttuun pelaajarunkoon tullaan lisäksi hankkimaan muutamia täsmävahvistuksia tarpeen mukaan.

Tikkurilalaisten valmennustiimi on kokenut muutoksia viime kauteen nähden. Joukkueen päävalmentajana jatkaa edellisten kausien tapaan entinen maajoukkuetason hyökkääjä Petteri Kaijasilta. Muu valmennustiimi koostuu pääosin uusista kasvoista. Kaijasillan apuna toimivat fysiikkavalmentajana Jaakko Nevanlinna, maalivahtivalmentajana Miikka Häkkinen sekä valmentajina Paulo Pimentel ja Esa Isokääntä.

– Joukkue on edennyt vuosien varrella nuoresta iästään huolimatta päämäärätietoisella ja systemaattisella tekemisellä liigatason joukkueeksi. Uusi valmennustiimi tuo nyt meille lisää lajiosaamista entistä ammattimaisemman toiminnan tukemiseksi, toteaa TiPS Naisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta vahvistuneesta valmennustiimistä.

Jaakko NEVANLINNA
Valmennustiimiin mukaan on liittynyt fyysisenä valmentajana Jaakko Nevanlinna, joka on tehnyt toistakymmentä vuotta töitä useiden veikkausliigajoukkueiden (HJK, SJK, FF Jaro, FC Hämeenlinna) ja naisten liigajoukkueiden kanssa. Viimeksi Nevanlinna oli mukana SJK:ssa kausilla 2013-2017. Päätoimenaan Nevanlinna työskentelee Pohjois-Haagan yhteiskoulun liikunnanopettajana.

– Lukuisia mestaruuksia ja muita pokaaleja valmentajana voittanut Nevanlinna kuuluu Suomen ehdottomaan fyysisen valmennuksen eliittiin. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet valmennustiimiimme mukaan, hehkuttaa Kaijasilta Nevanlinnan liittymistä valmennustiimiin.

Miikka HÄKKINEN
Uutena maalivahtivalmentajana on joukkueessa aloittanut Miikka Häkkinen, jolla on vahva oma pelaajatausta tolppien välistä useista joukkueista. Peliura loppui VJS:n riveissä viime kaudella.

– Häkä on tuttu pelikaveri jo PK-35 pelivuosieni ajalta. Luotettava ja vastuuntuntoinen valmentaja, jolla on erinomaista ja moniulotteista lajiosaamista ja näkemystä maalivahtiemme kehittämiseksi, luonnehtii Kaijasilta Miikka Häkkisen vahvuuksista.

Paulo PIMENTEL
Uutena valmentajana mukaan tulee myös brasilialainen Paulo Pimentel. Hänen vahva pelaajakokemuksensa ammattilaisena niin Suomesta kuin ulkomailta sekä monipuolinen valmennuskokemus (mm. Cruzeiro POA, HIK, BK-46) tuo lisänäkemystä valmennustiimiin.

– Paulo on erinomainen kombinaatio vahvaa pelaajataustaa ja valmentajakokemusta. Tätä erityisesti haimme lisää. Hänen mukaantulonsa tuo pelaajien kehittämiseen erinomaista lisäulottuvuutta, listaa Kaijasilta Pimentelin roolista joukkueen valmennuksessa.

Esa ISOKÄÄNTÄ
Joukkueen valmennuksessa jatkaa myös viime kauden tapaan Esa Isokääntä, joka tuo tarvittavaa jatkuvuutta joukkueen kehittämiselle viime kaudesta seuraavalle tasolle.

– Esa antaa jatkuvasti merkittävää tukea joukkueharjoittelun organisoinnissa, pelaajien ohjaamisessa sekä vastustajien tarkkailussa ja analysoinnissa, toteaa Kaijasilta.

TiPS naisten taustat kaudella 2019:
Petteri Kaijasilta päävalmentaja
Paulo Pimentel valmentaja
Esa Isokääntä valmentaja
Miikka Häkkinen mv-valmentaja
Jaakko Nevanlinna fysiikkavalmentaja

Uusi mallisto

Uusi vaatemallisto julkaistu! TiPS on julkaissut kaksi uutta edustustuotetta: hupparin ja T-paidan! Nämä sopivat erinomaisesti joukkueiden pelaajille ja toimihenkilöille sekä faneille. Nyt kannattaa hyödyntää Black

Lue lisää »

Pikkujoulut

Tikkurilan Palloseuran pikkujoulut 2023 Tikkurilan Palloseura järjestää jäsenilleen pikkujoulut Puistokulmassa!🎄 Pikkujoulut toimivat samalla kauden päättäreinä, sillä tilaisuudessa palkitaan seuran ja joukkueiden tsemppareita sekä parhaita pelaajia.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​