TiPS on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Joukkueella on nyt koossa 13 sopimuksellista pelaajaa. Kaikki tähän mennessä julkistetut sopimuspelaajat pelasivat tikkurilalaisten joukoissa jo päättyneellä liigakaudella.

Uusia pelaajasopimuksia julkaistaan lähiaikoina. Myös TiPS:in liigajoukkueen koko valmennusryhmän julkistaminen tapahtuu tällä viikolla.


Nora LEHTO (s. 2001)

Hyökkääjä Nora Lehto oli joukkueen paras maalintekijä liigakaudella 2018. Maaleja kertyi yhteensä 7 kpl.

 

– Odotan innolla tulevaa kautta. Toivon, että pystymme pelaamaan vielä paremmin joukkueena ja saavuttamaan paikan ylempään jatkosarjaan, toteaa koko uransa tikkurilalaisia edustanut pelaaja.

 

– Nora on nopea, rohkea ja vaarallinen maalintekijä. Hän uskaltaa haastaa ja hakea yllättäviäkin ratkaisuja hyökkäyspäässä, tahtoo voittaa jokaisen tilanteen ja on erinomainen pallonriistoissa ja tilanteenvaihdoissa, puolestaan summaa joukkueen päävalmentaja Petteri Kaijasilta.


 

Linda KAIJASILTA (s. 2001)

Koko peliuransa TiPS:iä edustanut keskikenttäpelaaja Linda Kaijasilta lähtee peliuransa toiseen liigakauteen.

 

– Linda on pelirohkea, ovela ja taitava keskikenttäpelaaja, joka antaa monipuolisia murtavia syöttöjä ja uskaltaa pelata ahtaissakin tiloissa. Linda myös malttaa rytmittää hyökkäyksiä tarpeen tullen, toteaa päävalmentaja Kaijasilta pelaajan vahvuuksista.


 

TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Soo Adekwagh

Melanie Azodo

Waranya Chaimuk

Riina Isokääntä

Ronja Isokääntä

Linda Kaijasilta

Laura Kölhi

Nora Lehto

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Jenna Topra

Joanna Tynnilä

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​