TiPS solmi jatkosopimuksia

Waranya CHAIMUK (s. 2000)

Puolustaja Waranya Chaimuk pelaa Tikkurilassa myös kaudella 2019. Ennen Tikkurilaan siirtymistä pelaaja on edustanut ensin SalPa:a ja sitten FC Halikkoa. TiPS:iin hän siirtyi käytännössä kauden 2016 päätteeksi, jolloin hän pelasi B-tyttöjen SM-sarjassa Halikko/TiPS YJ-joukkueessa.

 

– Musta tuntuu, että meillä on hyvä mahdollisuus olla alkavalla kaudella yläloppusarjassa, toteaa pelaaja ennen tulevaa kautta.

 

– Waku on periksiantamaton ja hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja, joka avaa peliä rohkeasti eteenpäin ja haluaa osallistua rakenteluun aktiivisesti. Hän myös uskaltaa puolustaa vahvasti eteenpäin ja pelaa aina 110%:sti joukkueelle, luonnehtii TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta pelaajan vahvimpia ominaisuuksia.

 

 

Riina ISOKÄÄNTÄ (s. 2000)

Maalivahti Riina Isokääntä jatkaa TiPS:issä kaudella 2019. Riina kuuluu myös 2000-syntyneiden tyttöjen maajoukkuerinkiin. Peliuransa Riina aloitti ensin SalPa:ssa, sitten FC Halikossa ja siirtyi kauden 2016 päätteeksi samaan tapaan Waranya Chaimukin kanssa.

 

– Riina on pelirohkea ja nopea maalivahti, joka avaa jalalla peliä hyvin ja haluaa vaikuttaa pelin kulkuun aktiivisesti puolustuspeliä ohjaamalla ja hyökkäyspeliin osallistumalla. Riinan vastaantulot ja reaktiotorjunnat ovat erinomaisia, luettelee Kaijasilta pelaajan vahvuuksia.

 

– Odotan kovin, että pääsen pelaamaan toista kauttani liigassa. Uskon että pystymme heti alkukaudesta olemaan parhaimmillamme, kun tiedämme minkä tyyppisiä pelejä ja vastustajia on tulossa. Tavoitteena on, että pelaamme loppukaudella yläloppusarjaa ja tavoittelemme siellä mahdollisimman hyvää sijoitusta, toteaa Riina odotuksista ensi kauden suhteen.

 

 

Ronja ISOKÄÄNTÄ (s. 2000)

Keskikenttäpelaaja Ronja Isokääntä edustaa tikkurilalaisia myös kaudella 2019. Ronja kuuluu myös 2000-syntyneiden tyttöjen maajoukkuerinkiin. Peliuransa aikana Ronja on pelannut ensin SalPa:ssa, sitten FC Halikossa ja siirtyi TiPS:iin kauden 2016 päätteeksi samaan tapaan kaksossiskonsa Riinan kanssa.

 

Ronja viimeisteli päättyneellä kaudella neljä liigamaalia.

 

– Yksi kausi liigassa on paketissa, joten tulevalta kaudelta odotan että pelataan yläloppusarjassa. Koska joukkue kehittyi kauden loppua kohden suuria harppauksia ja alkukauden virheistä opittiin, uskon että pystymme ottamaan tärkeät voitot ja haastamaan myös sarjan kovimpia joukkueita. Odotan kaudelta tiukkoja ja tasaisia pelejä, jotka onnistumme kääntämään voitoksemme.

 

– Ronja on monipuolinen, molempijalkainen ja fyysinen keskikenttäpelaaja, joka voittaa kaksinkamppailuja ja rakentaa peliä älykkäästi. Asenteeltaan Ronja on Top Class pelaaja, jolle vastuunkanto on luontaista, toteaa Kaijasilta pelaajan vahvuuksista.

 

TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Soo Adekwagh

Melanie Azodo

Waranya Chaimuk

Riina Isokääntä

Ronja Isokääntä

Laura Kölhi

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Jenna Topra

Joanna Tynnilä

 

 

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​