Miikka Häkkinen TiPS:n maalivahti -koordinaattoriksi

Miikka Häkkinen siirtyy Tikkurilaan VJS:n organisaatiosta, jossa pelasi vielä viime kauden tolppien välissä. Loistavasta kaudesta huolimatta pelikengät naulataan seinään, ja jo useamman kauden pelaamisen ohella valmennustehtäviä tehnyt huippuosaaja siirtyy kehittyvään vantaalaiseen Liigaseuraan, Tikkurilaan. Tervetuloa Miikka!

Häkkinen toimii jatkossa TiPS Naisten Liigajoukkueen ja Miesten edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana. Lisäksi vastaa TiPS maalivahtivalmennus -linjasta, juniorijoukkueiden mv-valmentajien koordinoinnista, toiminnan kehittämisestä, mv-valmentajien kouluttamisesta, ja mv-linjauksien jalkauttamisesta.

Vantaalaista jalkapalloa seuranneille varsin tuttu maalivahti oli muutama kausi sitten nostamassa PK-35 Vantaata Veikkausliigaan. Junnuvuodet meni HJK:n väreissä, kaudeksi 2005 Häkkinen siirtyi Ykkösessä pelanneeseen FC Honkaan, lainalle Kakkosessa FCK Salamoiden riveihin ja sieltä Käpylän Palloon (KäPa), joka tuolloin nousi Ykköseen kaudeksi 2008. Kaudesta 2009 lähtien Häkkinen on edustanut PK-35 Vantaata, jossa hän pelasi kaikkiaan seitsemän kautta Ykkösessä.

Vantaa On Vihreä!