Miikka Häkkinen TiPS:n maalivahti -koordinaattoriksi

Miikka Häkkinen siirtyy Tikkurilaan VJS:n organisaatiosta, jossa pelasi vielä viime kauden tolppien välissä. Loistavasta kaudesta huolimatta pelikengät naulataan seinään, ja jo useamman kauden pelaamisen ohella valmennustehtäviä tehnyt huippuosaaja siirtyy kehittyvään vantaalaiseen Liigaseuraan, Tikkurilaan. Tervetuloa Miikka!

Häkkinen toimii jatkossa TiPS Naisten Liigajoukkueen ja Miesten edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana. Lisäksi vastaa TiPS maalivahtivalmennus -linjasta, juniorijoukkueiden mv-valmentajien koordinoinnista, toiminnan kehittämisestä, mv-valmentajien kouluttamisesta, ja mv-linjauksien jalkauttamisesta.

Vantaalaista jalkapalloa seuranneille varsin tuttu maalivahti oli muutama kausi sitten nostamassa PK-35 Vantaata Veikkausliigaan. Junnuvuodet meni HJK:n väreissä, kaudeksi 2005 Häkkinen siirtyi Ykkösessä pelanneeseen FC Honkaan, lainalle Kakkosessa FCK Salamoiden riveihin ja sieltä Käpylän Palloon (KäPa), joka tuolloin nousi Ykköseen kaudeksi 2008. Kaudesta 2009 lähtien Häkkinen on edustanut PK-35 Vantaata, jossa hän pelasi kaikkiaan seitsemän kautta Ykkösessä.

Vantaa On Vihreä!

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!