TiPS etsii vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

TiPS haluaa näkyä ja kuulua, ja etsimme vahvistusta myyntiin ja markkinointiin. Työtehtäviin kuuluu yhteistyökumppanien kontaktointi sekä myyntineuvottelu. Palkka koostuu myyntiprovisiosta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 25.11.2018 mennessä osoitteeseen Tapio.rostedt@tips.fi

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

TiPS:ssa on yli 1200 pelaajaa ja juhlimme tänä vuonna 60 vuotista jalkapallotaivalta. TiPS Naiset pelaavat Naisten liigaa kaudella 2018-2019, kansallisesti korkeimmalla sarjatasolla. TV-, some, radio, internet, sanomalehtinäkyvyys on valtava. Futisperheemme, verkostojemme ja kumppanuuksien kautta olemme jatkuvasti yhteydessä jopa 15 000 ihmiseen Itä-Vantaan alueella ja seuran somekanavissa on noin 3000 seuraajaa (Facebook, Instagram, Twitter-kanavat).

Jalkapallon kilpailu-, haaste ja harrastetoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu muun muassa futisleikkis, perhefutis, aikuisfutis, leiritoiminta ja erilaiset tapahtumat. Seuran nettisivuilla käy kuukausittain yli 5 000 eri kävijää ja etusivun näyttökertoja kertyy kuukaudessa yli 30 000. Tarjoamme yhteistyökumppaneille myös oivallisen markkinointikanavan, jonka mahdollistaa TiPS Business Club.

Tapio Rostedt
tapio.rostedt@tips.fi