Yksi kiistattomista suomalaisen jalkapallovuoden kohokohdista on käsillä, kun U17-tyttöjen maajoukkue pelaa tulevien kolmen viikon aikana Uruguayssa ikäluokan MM-lopputurnauksessa. Joukkue matkusti etelä-Amerikkaan keskiviikkona.

Suomen joukkueessa on vahva tikkurilalaisedustus, sillä joukkueen avainpelaajista peräti neljä kuuluu TiPS Naisten liigajoukkueeseen. Mukana maajoukkueen matkassa ovat Joanna Tynnilä, Emmi Siren, Oona Siren ja Jenna Topra.

Suomen ottelut pelataan seuraavasti:
13.11. Uusi-Seelanti
16.11. Ghana
20.11. Uruguay
Yle näyttää kaikki Suomen ottelut sekä 1.12. pelattavan finaalin suorina lähetyksinä.

TiPS ja koko vantaalainen futisperhe toivottaa joukkueelle menestystä turnauksessa!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​