TiPS Naiset pelaa Naisten liigaa myös kaudella 2019

TiPS Naiset täytti kannattajiensa odotukset ottamalla tänään selvän 4-1 voiton Pallokissoista Tikkurilan tekonurmella pelatussa Naisten liigan päätöskierroksen ottelussa.

 

Alun tunnustelun jälkeen peli oli lopulta varsin selvä. Tikkurilalaisten maalintekijät tänään olivat Ronja Isokääntä (20´), Melanie Azodo (29´), Jenna Topra (31´) ja Minea Sundström (90+5´). Pallokissojen ainokaisen teki Filippa Kilponen (86´).

 

Pitkä ja vaiherikas kausi on nyt takana. Kauden alkaessa asiantuntija-arviot olivat tylyjä: Kovin harva uskalsi tunnustaa uskovansa vihreisiin haastajiin. Joukkue osoitti kuitenkin taistelutahtonsa, kykynsä kasvaa odotusten mittoihin, ja pelaa nyt siis myös kaudella 2019 Naisten liigaa.

 

– Hieno kasvutarina joukkueelta. Pelaajamme kasvoivat liigamittoihin kauden kovien pelien myötä. Oli paljon hyviä pelejä jo alkukaudesta, mutta voittamiseen tarvittava kypsyys puuttui. Syksyn peleissä kuitenkin pelimme alkoi ottaa isoja harppauksia eteenpäin, ja eritoten maalien viimeistelyssä saimme rauhallisuutta ja päättäväisyyttä lisää intensiivisen treenaamisen kautta. Kauden kuusi viimeistä peliä alaloppusarjassa tappiotta ja viisi viimeistä peliä voittaen… Ehkä se kertoo nuoren joukkueen henkisestä vahvuudesta ja pelaajien sekä joukkueen kehityksestä kauden loppua kohden. Iso respect pelaajien asenteelle ja positiiviselle tekemiselle myös vaikeina hetkinä, totesi huojentunut päävalmentaja Petteri Kaijasilta kauden päätösottelun jälkeen.

 

TiPS Naiset onnittelee Naisten liigan mitalisteja PK-35 Vantaa, HJK ja Åland United.

 

Rentouttavaa ja ansaittua ylimenokautta kaikille futiksen ystäville!

 

Pysykää kuulolla, TARINA EI PÄÄTTYNYT TÄHÄN!