TiPS Naisilla lauantain pelissä isot panokset

TiPS Naiset kohtaa lauantaina 20.10. Naisten Liigan alaloppusarjan päätöskierroksella Kuopion Pallokissat. Peli pelataan Tikkurilan urheilupuiston tekonurmella klo 15.00 alkaen.

 

TiPS on pelannut alaloppusarjassa vahvasti. Alaloppusarja aloitettiin tasapelillä Ilvestä vastaan. Sen jälkeen joukkue on voittanut neljä peliä putkeen, ja hakee nyt lauantaina viidettä voittoaan, ja samalla sijoittumista alaloppusarjan kakkoseksi, mikä puolestaan tarkoittaa suoraa paikkaa ensi kauden Naisten Liigaan.

 

TiPS:in taistelupari tässä vaiheessa on oululainen ONS, jota tikkurilalaiset kurittivat viime lauantaina vieraskentällä Oulussa maalein 5-2. Ennen viimeistä kierrosta TiPS on tasapisteissä ONS:in kanssa, mutta paremman maalieron turvin oululaisten edellä. ONS on tällä hetkellä karsijan paikalla.

 

– Upea panoksellinen ottelu saadaan vielä viimeiselle kierrokselle. Suora säilyminen tai karsintoihin eteneminen on vaihtoehtoina. Yritämme saada joukkueena positiivisen latautumisen lauantain peliä varten ja lähdemme taistelemaan ottelun voitosta. Pelin jälkeen näemme miten sijoitumme sarjataulukossa, pohjustaa päävalmentaja Petteri Kaijasilta tulevaa ottelua.

 

 

TiPS-Pallokissat Tikkurilan Urheilupuistossa la 20.10. klo 15.00.

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.