TiPS tärkeään vieraspeliin Ouluun

Tikkurilan Palloseura pelaa Naisten Liigan alaloppusarjan viimeisen vierasottelunsa lauantaina 13.10. Oulussa. Castrenin tekonurmella pelattavassa pelissä joukkue kohtaa ONS:in. Ottelu on kummallekin joukkueelle huipputärkeä, sillä joukkueet taistelevat keskenään siitä kumpi säilyy liigassa suoraan ja kumpi jatka kauttaan kaksiosasisessa karsinnassa Naisten Ykkösen kakkoseksi sijoittuvaa joukkuetta vastaan.

 

ONS on ennen ottelua kolme pistettä tikkurilalaisten edellä. Voitolla TiPS nousisi tasapisteisiin ONS:in kanssa, mikä loisi alaloppusarjan päätöskierrokselle kutkuttavan tilanteen.

 

– Meillä on tällä hetkellä joukkueen kanssa positiivinen trendi. Edelliset ottelut ovat olleet tuloksekkaita, joten luottavaisin mielin lähdemme Ouluun. Kohtaamme hyvän vastustajan, ja ottelusta tulee varmasti viihdyttävä. Se, että tässä vaiheessa joukkueet saavat vielä pelata panoksellisia otteluita on ehdottomasti hieno asia kaikille. Toivotaan että ottelusta tulee värikäs ja hieno tapahtuma kaikin puolin, toteaa tulevasta pelistä joukkueen päävalmentaja Petteri Kaijasilta.

Oulun vieraspelin jälkeen TiPS pelaa seuraavan ottelunsa kotikentällä Tikkurilassa.

 

TiPS:in pelit Naisten Liigan alaloppusarjassa:

La 13.10. klo 13.00      ONS – TiPS Castrenin tekonurmi, Oulu

La 20.10. klo 15.00      TiPS – Pallokissat Tikkurilan UP