TiPS-pelaajia maajoukkueissa

Naisten liigassa on vietetty kahden viikon ottelutaukoa. Alaloppusarjassa on jäljellä kaksi kierrosta ja samalla siis kaksi huippujännittävää matsia. TiPS Naiset kohtaa ensin la 13.10 Oulussa ONS:in. Voitto tuosta vierasottelusta takaisi huikean panoksen viimeiseen kotipeliin, joka pelataan la 20.10. klo 15.00 Tikkurilassa. Vastassa on tuolloin Pallokissat Kuopiosta.

Tällä viikolla osa TiPS-pelaajista on ollut lainassa maajoukkueiden käytössä.

 

U17-tytöt ovat viimeistelleet pelivirettään leireilemällä Eerikkilässä. Joukkueen tähtäin on marraskuussa pelattava MM-lopputurnaus. Suomi kohtaa Uruguayn MM-lopputurnauksen lohkovaiheessa Uuden-Seelannin, Ghanan ja Uruguayn 13.-20.11. Yle televisioi Suomen ottelut ja turnauksen finaalin.

 

TiPS-pelaajista viimeistelyleirillä mukana ovat Emmi Siren, Joanna Tynnilä, Jenna Topra ja Melanie Azodo.

U19-tytöt pelaavat parhaillaan EM-alkukarsintaturnausta Unkarissa. Joukkue on nyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan voittanut ensin Makedonian 5-0 ja seuraavaksi Moldovan 7-0. Jäljellä on vielä alkukarsinnan päätösottelu Unkaria vastaan. Nyt saavutetut kuusi pistettä takaavat kuitenkin joukkueelle paikan kevään EM-jatkokarsinnoissa.

TiPS-pelaajista mukana Unkarissa ovat Oona Siren, Ronja Isokääntä, Riina Isokääntä ja Eerika Hämäläinen.