TiPS ja Great Solution yhteistyössä

Great Solution Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka toimialana  ovat hyvinvointipalvelut, Cambridge-valmennus ja taloushallinnon palvelut. Yhdistämällä ammattitaitomme muodostamme vahvan tiimin, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä, yksilöllistä, joustavaa ja ihmisläheistä palvelua. Ystävällisyys, luotettavuus ja tehokkuus ovat toimintamme keskiössä. Liikutamme palveluitamme myös asiakkaiden luo. Hyvinvointipalveluihimme kuuluvat mm. Cambridge-valmennus, ravintoneuvonta, klassinen-, urheilu-, trigger- ja kuumakivihieronta. Kanssamme voit löytää hyvän olon, ylläpitää sitä ja tehdä hyvinvoinnista elämäntavan.

YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!