TiPS kukisti Ilveksen sunnuntaina Tampereella

TiPS Naiset pelasi sunnuntaina Naisten Liigan alaloppusarjan neljännen ottelunsa emäntäjoukkue Ilveksen vieraana. Tasaisen ottelun ainoan maalin teki pelin 30. minuutilla Nora Lehto.

– Ottelu oli melko tasainen tapahtumiltaan. Ilves sai ajoittain luotua painetta meidän kenttäpäätyyn varsinkin toisella puoliajalla, mutta pelin vaarallisimmat maalipaikat tulivat kuitenkin meille ja niistä onnistuimme tällä kertaa ensimmäisen puoliajan hienon hyökkäyskuvion päätteeksi tekemään pelin ainokaisen ja samalla voittomaalin ottelulle, summasi ottelun kulkua TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta.

 

Alaloppusarjan toisessa ottelussa ONS kukisti Pallokissat maalein 2-1. Tämä varmisti Pallokissojen putoamisen sarjaporrasta alemmas. Alaloppusarjan jäljellä olevalla kahdella kierroksella mielenkiinto on nyt TiPS:in ja ONS:in välisessä kaksinkamppailussa siitä kumpi joutuu jatkokarsintaan ja kumpi säilyttää suoraan sarjapaikan. TiPS:in trillerit jatkuvat seuraavaksi nimenomaan pelillä oululaisia vastaan. ONS-TiPS pelataan lauantaina 13.10. Oulussa. Sarjan viimeisellä kierroksella joukkue kohtaa kotikentällä Tikkurilassa Pallokissat.

 

TiPS pelaa tällä hetkellä vahvasti. Tämänpäiväinen Ilves-voitto mukaan lukien joukkue pelasi neljännen tappiottoman pelin ja samalla kolmannen perättäisen voitto-ottelunsa.

 

– Taktisesti onnistuimme toteuttamaan pelisuunnitelmaa hyvin, pelaajien keskittyminen ja tahtotila oli jälleen hyvällä mallilla, kertoili tyytyväinen Kaijasilta paluumatkalla Tampereelta takaisin Tikkurilaan.

 

 

TiPS:in pelit Naisten Liigan alaloppusarjassa:

La 13.10. klo 14.00      ONS – TiPS Castrenin tekonurmi, Oulu

La 20.10. klo 15.00      TiPS – Pallokissat Tikkurilan UP