TiPS Hakunila P2011 Saku Cupissa, Virossa

TiPS Hakunila P2011 edusti hienosti seuran vihreitä värejä 30.9.2018 pelatussa Saku Cupissa, Virossa.

Saku Cupin kilpasarja oli kerännyt mukaan Viron kärkijoukkueet Tallinnan eteläpuoella Sakussa pelattavaan turnaukseen. TiPS Hakunila pääsi osallistumaan turnauksen valiosarjaan, jossa se sai kohdata nimekkäitä vastustajia Virosta.

Pelillisesti TiPS Hakunila pärjäsi turnauksessa mainiosti, halliten selkeästi otteluita JK Pärnu Vaprusta sekä FC Floraa vastaan.

Turnauksen pelillisenä oppina kotimaassa pelattuihin otteluihin pelaten oli pelien kova vauhti ja tempo. Suunnanmuutospelaaminen oli erittäin nopeaa ja tästä etenkin FC Tallinna antoi ensimmäisellä jaksolla näytetunnin. Poikien sisäistettyä pelin juonen, joukkue näytti vastaavasti vastustajalleen, kuinka selkeästä tappioasemasta noustaan näyttävästi tasoihin.

Neljännessä ja turnauksen päättäneessä ottelussa JK Tammeka osoittautui selvästi vahvemmaksi halliten kenttätapahtumia, erityisesti toisella jaksolla. Neljä hyvätasoista peliä tarjosivat kokonaisuudessaan mainion avauksen kansainvälisillä kentillä ja hienoja kokemuksia. 2 voittoa, tasapeli ja tappio olivat hieno kotiintulijainen kauden päätöstapahtumassa, jonka aikana päästiin tutustumaan myös Tallinnan eläintarhaan ja nauttimaan yhdessäolosta.

Teksti, TiPS Hakunila P2011 toimihenkilöt