TiPS Naiset pelaa seuraavan alaloppusarjan ottelunsa sunnuntaina 30.9. Tampereella Ilveksen vieraana. Paikan päälle matkaavien on syytä huomata, että peli on siirretty Tammelasta pelattavaksi Kaupin uudella tekonurmella. Ottelun alkamisaika on klo 15.00.

TiPS pelaa tällä hetkellä hyvävireisesti ja jahtaa tosissaan alaloppusarjan kakkossijaa, mikä tarkoittaisi jatkokarsinnan välttämisen.

Otteluun lähdetään harvinaisen tasaväkisistä ennakkoasetelmista. TiPS on pelannut alaloppusarjassa kolme ottelua tuloksena tasapeli juuri huomisen vastustajan Ilveksen kanssa ja voitot Pallokissoista ja Oulun Naisfutiksesta. Tampereen Ilves on pystynyt samaan eli voitot Pallokissoista ja ONS:ista.

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​