TiPS:in naiset pelasivat lauantaina Naisten Liigan alaloppusarjan kolmannen kierroksen ottelunsa vastustajanaan oululainen ONS. Otteluun lähdetiin kutkuttavista asetelmista, sillä kotivoitolla tikkurilalaiset kiilaisivat sarjataulukossa aivan oululaisten kantaan kolmen pisteen päähän.

Peli oli kokonaisuutena varsin tasainen, ja kummallakin joukkueella oli muutama erinomainen maalipaikka. ONS aloitti vahvasti ja ensimmäisellä nelivitosella nähtiinkin muutamia vaarallisia tilanteita. Viimeinen terävyys kuitenkin uupui.

Ottelun kaikki kolme maalia syntyivät toisella puoliskolla. Ensin maalasivat tikkurilalaiset, Oona Siren 52. minuutilla Soo Adekwaghin ja Jenna Topran hyvästä esityöstä, seuraavaksi Adekwagh 85 minuutin kohdalla varmalla sijoituksellaan maalin takakulmaan. ONS kavensi vielä lisäajalla Tiia Mensosen maalilla. Lopputulos kuitenkin 2-1 TiPS:in hyväksi. TiPS:in kotivoitto synnytti kutkuttavaa jännitystä loppukaudelle.

-Ei kauden parasta peliä, mutta ajoittain monipuolista hyökkäyspelaamista. Tuuli ja märkä nurmi toivat otteluun mukavan lisämausteen ja tekivät pelistä normaalia vaikeampaa molemmille joukkueille. Puolustuspelaaminen oli tänään erinomaista ja asenteeltaan kiitettävää, eritoten. Maalipaikkoja luotiin jälleen riittävästi ja kahdesti onnistuttiin tällä kertaa. Ansaittu voitto meille, totesi TiPS-luotsi Petteri Kaijasilta heti ottelun jälkeen.

Kultajousi Tikkurila palkitsi rannekellolla kummankin joukkueen parhaan pelaajan. Oululaisista palkittu pelaaja oli Tiia Mensonen ja kotijoukkueesta Soo Adekwagh.

TiPS Naisten seuraavat ottelut:

Su 30.9. klo 15.00        Ilves – TiPS Tammelan stadion

La 13.10. klo 14.00      ONS – TiPS Castrenin tekonurmi

La 20.10. klo 15.00      TiPS – Pallokissat Tikkurilan UP

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​