TiPS:in naiset pelasivat lauantaina Naisten Liigan alaloppusarjan kolmannen kierroksen ottelunsa vastustajanaan oululainen ONS. Otteluun lähdetiin kutkuttavista asetelmista, sillä kotivoitolla tikkurilalaiset kiilaisivat sarjataulukossa aivan oululaisten kantaan kolmen pisteen päähän.

Peli oli kokonaisuutena varsin tasainen, ja kummallakin joukkueella oli muutama erinomainen maalipaikka. ONS aloitti vahvasti ja ensimmäisellä nelivitosella nähtiinkin muutamia vaarallisia tilanteita. Viimeinen terävyys kuitenkin uupui.

Ottelun kaikki kolme maalia syntyivät toisella puoliskolla. Ensin maalasivat tikkurilalaiset, Oona Siren 52. minuutilla Soo Adekwaghin ja Jenna Topran hyvästä esityöstä, seuraavaksi Adekwagh 85 minuutin kohdalla varmalla sijoituksellaan maalin takakulmaan. ONS kavensi vielä lisäajalla Tiia Mensosen maalilla. Lopputulos kuitenkin 2-1 TiPS:in hyväksi. TiPS:in kotivoitto synnytti kutkuttavaa jännitystä loppukaudelle.

-Ei kauden parasta peliä, mutta ajoittain monipuolista hyökkäyspelaamista. Tuuli ja märkä nurmi toivat otteluun mukavan lisämausteen ja tekivät pelistä normaalia vaikeampaa molemmille joukkueille. Puolustuspelaaminen oli tänään erinomaista ja asenteeltaan kiitettävää, eritoten. Maalipaikkoja luotiin jälleen riittävästi ja kahdesti onnistuttiin tällä kertaa. Ansaittu voitto meille, totesi TiPS-luotsi Petteri Kaijasilta heti ottelun jälkeen.

Kultajousi Tikkurila palkitsi rannekellolla kummankin joukkueen parhaan pelaajan. Oululaisista palkittu pelaaja oli Tiia Mensonen ja kotijoukkueesta Soo Adekwagh.

TiPS Naisten seuraavat ottelut:

Su 30.9. klo 15.00        Ilves – TiPS Tammelan stadion

La 13.10. klo 14.00      ONS – TiPS Castrenin tekonurmi

La 20.10. klo 15.00      TiPS – Pallokissat Tikkurilan UP

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​