Pasi Pihamaa TiPS Miesten päävalmentajaksi kaudelle 2018-2019

Loistavaa työtä seurassa tehnyt Pasi Pihamaa (UEFA PRO) siirtyy valmentamaan TiPS Miesten edustusjoukkuetta – jatkaa seurassa muissakin rooleissa. Pasi on aikaisemmin valmentanut mm. Veikkausliigassa PK-35 Vantaata ja Naisten Liigassa HJK:ssa. Erittäin kokenut ja arvostettu valmentaja lähtee viemään TiPS laivaa kohti liiton sarjoja. Tavoitteet on asetettu seurassa korkealle.

 

”Seura on ottanut isoja kehitysaskeleita, ja näiden positiivisten tuulien sekä uusien linjausten seurauksena seurassa on nyt mietitty uutta strategista muutosta myös miesten edustusjoukkueen ympärillä.” Pihamaa kertoo.

 

”Lisäksi Miesten edustusjoukkueen, A- ja B-ikäluokkien yhteistyötä pyritään kehittämään, ja tämä tulee tarkoittamaan, että pyrimme nostamaan omia junioreita edustuksen mukaan harjoittelemaan sekä mahdollisesti myös peleihin.” Pihamaa jatkaa.


TiPS Miesten edustusjoukkuetta lähdetään rakentamaan välittömästi, ja aiheesta lisätietoa suoraan Pasi Pihamaalta:
pasi.pihamaa(a)tips.fi
0409010471

 

TiPS Miesten edustusjoukkueen loppukauden 2017-2018 ohjelma:
TiPS – HPS, 28.9.2018 18:00 Tikkurila TN
FC POHU – TiPS, 6.10.2018 16:15 Lassila TN