TiPS-ONS Tikkurilan urheilupuistossa la 22.9. klo 13.00

 

TiPS Naisten kausi jatkuu tiukalla ottelulla ONS:ia vastaan. ONS on ennen ottelua Naisten liigana alaloppusarjassa kuusi pistettä TiPS:in edellä.

 

Oululaiset ovat aloittaneet alaloppusarjan voitolla Pallokissoista ja viime viikonloppuna tappiolla Tampereen Ilvekselle. TiPS on sen sijaan pelannut kaksi peräkkäistä peliä ilman tappiota. Alaloppusarja aloitettiin ensin 1-1 tasapelillä Ilvestä vastaan kotona ja viime viikonloppuna joukkue haki upeaa 4-0 vierasvoiton Kuopion Pallokissoista.

 

Runkosarjassa ONS vei molemmat joukkueiden keskinäiset ottelut. Nyt syksyllä panokset ovat kuitenkin kovat ja alkukesän pelit historiaa. TiPS lähtee peliin terveenä ja hyvin valmistautuneena.

 

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​