Naisten Liigan alaloppusarja alkaa lauantaina 8.9.

TiPS Naiset pelaa lauantaina alkavassa Naisten Liigan alaloppusarjassa kauden tärkeimpiä pelejään. Syys-lokakuun aikana pelataan neljän joukkueen kaksinkertainen sarja, jonka päätteeksi viimeiseksi jäänyt joukkue putoaa suoraan Naisten Ykköseen ja toiseksi viimeinen karsii Ykkösen sarjakakkosen kanssa kaksiosaisessa liigakarsinnassa.

 

TiPS lähtee loppukauteen ehdottomana tavoitteenaan liigapaikan säilyttäminen. Ensimmäinen askel otetaan tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa Hiekkaharjun urheilupuistossa pelattavassa ottelussa Tampereen Ilveksen.

 

TiPS:in pelit Naisten Liigan alaloppusarjassa:

La 8.9. klo 14.00          TiPS – Ilves Hiekkaharjun UP

La 15.9. klo 19.00        Pallokissat – TiPS Savon Sanomat Areena, Kuopio

La 22.9. klo 13.00        TiPS – ONS Tikkurilan UP

Su 30.9. klo 16.00        Ilves – TiPS Tammelan stadion, Tampere

La 13.10. klo 14.00      ONS – TiPS Castrenin tekonurmi, Oulu

La 20.10. klo 15.00      TiPS – Pallokissat Tikkurilan UP