Meneillään olevalla kaudella TiPS pelaa tyttöjen BT SM-sarjaa TiPS /VJS yj -joukkueella. Kauden päätyttyä ko. joukkueessa tapahtuu muutoksia, sillä VJS:n lunasti oman paikkansa SM-karsintaan hyvillä otteillaan Laura Kalmari -turnauksesta. Täten ko. yj -toiminta purkaantuu.

Kaudella 2018-2019 TiPS osallistuu BT SM-karsintaan, ja neuvottelee parhaillaan yj -joukkueiden perustamisesta sekä BT SM-karsintaan että BT ykköseen. Yhteistyöneuvotteluissa haetaan pitkä aikaisempaa kumppanuutta. Tiedotamme asiasta syyskuun aikana.


KAUSI 2017-2018 TiPS / VJS yj-joukkue
PÄÄVALMENTAJA: Helasterä Velimatti, Kaijasilta Petteri, Lappalainen Jukka
VALMENTAJA: Isokääntä Esa, Koso Netta, Pitkäkangas Arttu, Siren Olli
JOUKKUEENJOHTAJA: Taivassalo Eija
HUOLTAJA: Helasterä Johanna, Jatkola Niina, Mäki Pertti, Pakarinen Jaana, Simelius-Autio Merja
YHTEYSHENKILÖ: Eija Taivassalo

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​