TiPS BTSM -joukkue neuvottelee yhteistyöstä

Meneillään olevalla kaudella TiPS pelaa tyttöjen BT SM-sarjaa TiPS /VJS yj -joukkueella. Kauden päätyttyä ko. joukkueessa tapahtuu muutoksia, sillä VJS:n lunasti oman paikkansa SM-karsintaan hyvillä otteillaan Laura Kalmari -turnauksesta. Täten ko. yj -toiminta purkaantuu.

Kaudella 2018-2019 TiPS osallistuu BT SM-karsintaan, ja neuvottelee parhaillaan yj -joukkueiden perustamisesta sekä BT SM-karsintaan että BT ykköseen. Yhteistyöneuvotteluissa haetaan pitkä aikaisempaa kumppanuutta. Tiedotamme asiasta syyskuun aikana.


KAUSI 2017-2018 TiPS / VJS yj-joukkue
PÄÄVALMENTAJA: Helasterä Velimatti, Kaijasilta Petteri, Lappalainen Jukka
VALMENTAJA: Isokääntä Esa, Koso Netta, Pitkäkangas Arttu, Siren Olli
JOUKKUEENJOHTAJA: Taivassalo Eija
HUOLTAJA: Helasterä Johanna, Jatkola Niina, Mäki Pertti, Pakarinen Jaana, Simelius-Autio Merja
YHTEYSHENKILÖ: Eija Taivassalo