Haluatko miljonääriksi? TiPS T08/09 tytöt mukana.

Nyt on #minunTiPS edustettuna ja #vihreää näkyvissä koko Suomen kansalle! 

Tulevana viikonloppuna ei siis kannata missata Haluatko miljonääriksi jaksoa! Katsomon ja kenties peliareenan valloittaa TiPS T08/09 joukkueen tytöt. Tavoitteena tienata miljoonan verran euroja. Muista kääntää Neloselle lauantaina klo 20! 


Alkukarsinnasta tiensä Jaajon kysymysten luokse selvittää Emma, 9, Vantaalta. Hän valitsee tuekseen jalkapallojoukkuekaverinsa Ingan, 10.

Tytöt pelaavat Tikkurilan palloseurassa, ja aikovat tehdä joukkueelle oman tekonurmen ja kuplahallin, jos he voittavat miljoona euroa kisasta.

Oljenkorret alkavat kuitenkin pikkuhiljaa palaa ja tytöt joutuvat käyttämään yleisöoljenkorren kysymyksessä ’Minkä maan kanssa Kanadalla on pisin yhteinen maaraja?’.

Heille käy kuitenkin aikamoinen tuuri, sillä yksi yleisössä seisomaan nousseista on viime kauden juniorijaksossa upeasti menestynyt Juhi. Hän kisasi tuolloin luokkakaverinsa Lian kanssa.

Jaajo hehkuttaa tytöille nuorta tietäjää.

”Juhi, on kuule supertähti. Täähän on helppo sulle, kun sä tiedät kaikesta kaiken”, hän intoilee.

Juhi kertoo oman tietonsa oikeasta vastauksesta. Sen lisäksi viime kauden konkarit vinkkaavat Emmalle ja Ingalle, miten pärjätä kisassa.

”Pitäkää pää kylmänä ja rohkeasti vain eteenpäin”, Juhi neuvoo.

”Ja muistakaa pitää hauskaa!” Lia muistuttaa.