Nyt on #minunTiPS edustettuna ja #vihreää näkyvissä koko Suomen kansalle! 

Tulevana viikonloppuna ei siis kannata missata Haluatko miljonääriksi jaksoa! Katsomon ja kenties peliareenan valloittaa TiPS T08/09 joukkueen tytöt. Tavoitteena tienata miljoonan verran euroja. Muista kääntää Neloselle lauantaina klo 20! 


Alkukarsinnasta tiensä Jaajon kysymysten luokse selvittää Emma, 9, Vantaalta. Hän valitsee tuekseen jalkapallojoukkuekaverinsa Ingan, 10.

Tytöt pelaavat Tikkurilan palloseurassa, ja aikovat tehdä joukkueelle oman tekonurmen ja kuplahallin, jos he voittavat miljoona euroa kisasta.

Oljenkorret alkavat kuitenkin pikkuhiljaa palaa ja tytöt joutuvat käyttämään yleisöoljenkorren kysymyksessä ’Minkä maan kanssa Kanadalla on pisin yhteinen maaraja?’.

Heille käy kuitenkin aikamoinen tuuri, sillä yksi yleisössä seisomaan nousseista on viime kauden juniorijaksossa upeasti menestynyt Juhi. Hän kisasi tuolloin luokkakaverinsa Lian kanssa.

Jaajo hehkuttaa tytöille nuorta tietäjää.

”Juhi, on kuule supertähti. Täähän on helppo sulle, kun sä tiedät kaikesta kaiken”, hän intoilee.

Juhi kertoo oman tietonsa oikeasta vastauksesta. Sen lisäksi viime kauden konkarit vinkkaavat Emmalle ja Ingalle, miten pärjätä kisassa.

”Pitäkää pää kylmänä ja rohkeasti vain eteenpäin”, Juhi neuvoo.

”Ja muistakaa pitää hauskaa!” Lia muistuttaa.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​