Petteri Kaijasilta ja Tikkurilan Palloseura jatkosopimukseen!

Erittäin hyvää työtä seurassa tehnyt Petteri Kaijasilta jatkaa TiPS Naisten päävalmentajana seuraavalla kaudella 2018-2019.

Seura pyrkii vahvistamaan TiPS Naisten toimintaa ensi kaudeksi siirtymällä ammattimaisesti toimivaksi joukkueeksi, jota Vantaan kaupunki tukee kilpa- ja huippu-urheiluavustuksen muodossa. Naisten liigapaikka tietäisi täten budjetin nousemista uudelle tasolla. Toimintaa kyettäisiin tuolloin entisestäänkin kehittämään, ja siksi myös jatkuvuuteen pyrkiminen on nyt erittäin tärkeää. Naisten liigakautta on jäljellä kuusi ottelua, ja TiPS taistelee sarjapaikasta. Loppukaudesta tuleekin todella mielenkiintoinen.

Seuraava ottelu:
TiPS – Ilves, Naisten Liiga
8.9.2018 14:00 Hiekkaharju UP N

 

”Petteri Kaijasilta pelasi Veikkausliigaa vuosina 1995–2005. Pelejä kertyi 169, maaleja 45 ja mitaleja kolme, kruununa SM-kulta MYPA:ssa 2005. Uransa turkulaislähtöinen pelaaja päätti Vantaalla, jossa kipparoi PK-35:ttä seitsemän kauden ajan ja oli joka kaudella joukkueensa paras maalintekijä. Voitti Ykkösen maalikuninkuuden kahdesti, vuosina 2006 ja 2007.”