Erittäin hyvää työtä seurassa tehnyt Petteri Kaijasilta jatkaa TiPS Naisten päävalmentajana seuraavalla kaudella 2018-2019.

Seura pyrkii vahvistamaan TiPS Naisten toimintaa ensi kaudeksi siirtymällä ammattimaisesti toimivaksi joukkueeksi, jota Vantaan kaupunki tukee kilpa- ja huippu-urheiluavustuksen muodossa. Naisten liigapaikka tietäisi täten budjetin nousemista uudelle tasolla. Toimintaa kyettäisiin tuolloin entisestäänkin kehittämään, ja siksi myös jatkuvuuteen pyrkiminen on nyt erittäin tärkeää. Naisten liigakautta on jäljellä kuusi ottelua, ja TiPS taistelee sarjapaikasta. Loppukaudesta tuleekin todella mielenkiintoinen.

Seuraava ottelu:
TiPS – Ilves, Naisten Liiga
8.9.2018 14:00 Hiekkaharju UP N

 

”Petteri Kaijasilta pelasi Veikkausliigaa vuosina 1995–2005. Pelejä kertyi 169, maaleja 45 ja mitaleja kolme, kruununa SM-kulta MYPA:ssa 2005. Uransa turkulaislähtöinen pelaaja päätti Vantaalla, jossa kipparoi PK-35:ttä seitsemän kauden ajan ja oli joka kaudella joukkueensa paras maalintekijä. Voitti Ykkösen maalikuninkuuden kahdesti, vuosina 2006 ja 2007.”

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​