TiPS – JyPK

Naisten liigan runkosarjassa pelataan viimeinen kierros huomenna lauantaina. Jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä ala- ja yläloppusarjan joukkueetkaan eivät ole vielä lopullisesti selvillä. Alaloppusarjaa tulevat pelaamaan TiPS:in ohella Pallokissat ja ONS, mutta kaksinkertaisena pelattavan alaloppusarjan neljäs joukkue on vielä auki. Ilves vai TPS?
Tikkurilassa TiPS saa vieraakseen jyväskyläläisen JyPK:in. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuun alussa Vaajakoskella. JyPK oli tuolloin parempi maalein 2-0. TiPS:ille kyseessä on tärkeä ottelu. Joukkue jatkaa syksyä Naisten liigan alaloppusarjassa, mutta lisäpisteet eivät olisi pahitteeksi. Sunnuntaisen Ilves-tappion jälkeen vihreät haastajat lähtevät nälkäisinä hakemaan kauden kolmatta voittoaan.
TiPS-JyPK Tikkurilan nurmella la 18.8. klo 17.00.
Otteluliput 5 euroa. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​