TiPS – JyPK

Naisten liigan runkosarjassa pelataan viimeinen kierros huomenna lauantaina. Jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä ala- ja yläloppusarjan joukkueetkaan eivät ole vielä lopullisesti selvillä. Alaloppusarjaa tulevat pelaamaan TiPS:in ohella Pallokissat ja ONS, mutta kaksinkertaisena pelattavan alaloppusarjan neljäs joukkue on vielä auki. Ilves vai TPS?
Tikkurilassa TiPS saa vieraakseen jyväskyläläisen JyPK:in. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuun alussa Vaajakoskella. JyPK oli tuolloin parempi maalein 2-0. TiPS:ille kyseessä on tärkeä ottelu. Joukkue jatkaa syksyä Naisten liigan alaloppusarjassa, mutta lisäpisteet eivät olisi pahitteeksi. Sunnuntaisen Ilves-tappion jälkeen vihreät haastajat lähtevät nälkäisinä hakemaan kauden kolmatta voittoaan.
TiPS-JyPK Tikkurilan nurmella la 18.8. klo 17.00.
Otteluliput 5 euroa. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​