TiPS – JyPK

TiPS – JyPK

Naisten liigan runkosarjassa pelataan viimeinen kierros huomenna lauantaina. Jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä ala- ja yläloppusarjan joukkueetkaan eivät ole vielä lopullisesti selvillä. Alaloppusarjaa tulevat pelaamaan TiPS:in ohella Pallokissat ja ONS, mutta kaksinkertaisena pelattavan alaloppusarjan neljäs joukkue on vielä auki. Ilves vai TPS?
Tikkurilassa TiPS saa vieraakseen jyväskyläläisen JyPK:in. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuun alussa Vaajakoskella. JyPK oli tuolloin parempi maalein 2-0. TiPS:ille kyseessä on tärkeä ottelu. Joukkue jatkaa syksyä Naisten liigan alaloppusarjassa, mutta lisäpisteet eivät olisi pahitteeksi. Sunnuntaisen Ilves-tappion jälkeen vihreät haastajat lähtevät nälkäisinä hakemaan kauden kolmatta voittoaan.
TiPS-JyPK Tikkurilan nurmella la 18.8. klo 17.00.
Otteluliput 5 euroa. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.